Βαθμολογία

Γρηγορίου: «Το μυαλό μας ήταν περισσότερο στον ΠΑΟΚ»

Δεν κατάφερε να ξεφύγει από τον Αστέρα Τρίπολης ο Πανιώνιος το απόγευμα του Σαββάτου (24/2) μένοντας στο 0-0 και έχοντας κακή εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Μιχάλης Γρηγορίου, όμως, το δικαιολόγησε γιατί ακολουθεί το ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ.

Άπαντες στη Νέα Σμύρνη περιμένουν πώς και πως τον πρώτο ημιτελικό με τους «ασπρόμαυρους» με τον προπονητή των «κυανέρυθρων» να αναφέρει στη συνέντευξη Τύπου ότι θα πρέπει να γίνει διαχείριση της κούρασης που υπάρχει και να χωρέσουν τα δύο καρπούζια. Αναλυτικά όσα είπε:

Για το παιχνίδι: «Νομίζω ότι είχαμε περισσότερο το μυαλό μας στο ματς Κυπέλλου της Τετάρτης με τον ΠΑΟΚ, παρά σε αυτό που παίζαμε. Καταλαβαίνω ότι είναι ένα σημαντικό παιχνίδι. Προσπάθησα όλη την εβδομάδα να στρέψω την προσοχή των παικτών μας στο αποψινό παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού, χωρίς να κάνουμε κάτι βέβαια. Στο δεύτερο μέρος ήμασταν τυχεροί. Δεν έχουμε να κρατήσουμε τίποτα από αυτό το ματς, μόνο τον βαθμό, που μπορεί να φανεί σημαντικός. Θα πρέπει να αλλάξουμε άμεσα την εικόνα μας, για να δείξουμε άλλο πρόσωπο την Τετάρτη. Πολλά παιδιά βρέθηκαν σε μέτρια μέρα, απέναντι σε έναν αντίπαλο που έχει τον ίδιο στόχο με εμάς».

Για τους νέους παίκτες: «Από τον Ουάσινγκτον βλέπω αρκετά πράγματα. Μπραχίμι και Νίλσεν προφανώς θέλουν περισσότερο χρόνο, αλλά δεν υπάρχει αυτός ο χρόνος, οπότε και αυτοί θα πρέπει να βοηθήσουν πιο άμεσα την ομάδα».

Για το τι μπορεί να αλλάξει η ομάδα μέχρι την Τετάρτη: «Θα είναι διαφορετικό παιχνίδι της Τετάρτης, αυτό το πιστεύω. Το τι θα αλλάξει θα το δούμε. Είναι άλλο παιχνίδι γενικά και τακτικά και προσέγγισης παιχνιδιού. Ευελπιστώ ότι θα έχουμε διαφορετικό πρόσωπο».

Για το αν χωράνε τελικά δύο καρπούζια: «Χωράνε, δεν χωράνε, θα πρέπει να τα χωρέσουμε. Εδώ που έχουμε φτάσει δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο. Υπάρχει και παραπάνω άγχος στα παιδιά, κάτι που είδα σήμερα. Έχουμε νεαρή ομάδα και όπως καταλαβαίνεται φαίνεται ότι είχαμε παραπάνω άγχος, απ' ότι έπρεπε».

Για τον παράγοντα κούραση που φάνηκε στο δεύτερο ημίχρονο: «Θα προσπαθήσουμε να αντιμετωπίσουμε και την κούραση. Όταν ο αντίπαλος κάνει υπεραριθμία σε πολλούς χώρους και δεν είμαστε συμπαγείς ανασταλτικά, είναι λογικό να παίρνει και ψυχολογία ο αντίπαλος. Εκεί θα πρέπει να αλλάξουμε πράγματα για την Τετάρτη, ώστε να έχουμε την τύχη που μας αναλογεί. Παίζουμε στην πρώτη ομάδα αυτή τη στιγμή της Ελλάδας με πολύ μεγάλο μπάτζετ, αλλά εμείς θα κάνουμε την προσπάθεια μας».