Βαθμολογία

«Βασίλεψε» ο Πύρρος (PICS)

Με επιτυχία στέφθηκε ο χορός για την κοπή της πίτας της ομάδας ΑΣ Βορειοηπειρωτών ο Πύρρος που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 17 Φεβρουαρίου στο κέντρο δεξιώσεων «Ανεμόμυλος».

Την βραδιά πλαισίωσαν με πλούσια βορειοηπειρώτικα ακούσματα η ορχήστρα του Βασίλη Καλκάνη με τον Κωνσταντίνο Καλόγερο στο τραγούδι. Για την κοπή της πίτας παραστάθηκε ο πατήρ Μιλτιάδης. Παρευρέθηκαν στην εκδήλωση και ο εκπρόσωπος του Δήμου κ. Γιάννης Αλεξούλης καθώς και ο κ. Θανάσης Παιδής εκ μέρους της περιφέρειας.

Κατά την διάρκεια της βραδιάς τιμήθηκε με βράβευση ο αθλητικογράφος Χρήστος Αρχοντούλης, ο οποίος όμως δεν κατάφερε να παρευρεθεί, για την προσφορά του στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, από τον τερματοφύλακα της ομάδας Λεωνίδα Κιόρογλου. Τιμήθηκε επίσης από τον πρόεδρο της ομάδας του Πύρρου κ. Αλέκο Λιάγκο ο κ. Μανώλης Γαραζανάκης, πρόεδρος του ΣΕΠΝ Λάρισας, για την προσφορά του στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Βραβεύτηκε ακόμη ο Κώστας Αλβανός, ως πρώτος σκόρερ της περσινής χρονιάς, από τον αντιπρόεδρο της ομάδας Γιώργο Μπέτση. Τέλος, για την προσφορά του στην ομάδα βραβεύτηκε ο Βασίλης Τσίλης από τον αρχηγός της ομάδας Μάριο Κάτσι.

Στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας. Μεγάλος τυχερός της βραδιάς ήταν η ομάδα του Πύρρου, αφού το φλουρί έπεσε στο κομμάτι της ομάδας. Τον χορό έσυρε η διοίκηση της ομάδας συνοδευόμενη από τους ποδοσφαιριστές. Η βραδιά έκλεισε με πλούσια λαχειοφόρο. Η διοίκηση ευχαριστεί θερμά τους φίλους και τους οπαδούς της ομάδας που παρευρέθηκαν για την κοπή της πίτας.