Βαθμολογία

Και με τη... βούλα τέλος η Βέροια

Η Ένωση Β' Εθνικής ανακοίνωσε την Παρασκευή (23/2) ότι η Βέροια αποβάλλεται από το πρωτάθλημα μετά το σχετικό αίτημα που έτσι κι αλλιώς είχε καταθέσει η ίδια, αλλά και τις τρεις τιμωρίες της για μη καταβολή οφειλομένων με ποδοσφαιριστές.

Οι Ημαθιώτες είχαν αποστείλει από την Πέμπτη (22/2) σχετικό έγγραφο στη διοργανώτρια ενημερώνοντας ότι αδυνατούν να συνεχίσουν, κάτι που θα γινόταν άμεσα και τυπικά, αφού υπέπεσαν για τρίτη φορά σε παράβαση που αφορά ποινές οι οποίες επιβάλλονται λόγω μη καταβολής χρηματικών αποζημιώσεων από οποιαδήποτε αιτία σε ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά η ενημέρωση: «Το Διοικητικό Συμβούλιο της FOOTBALL LEAGUE στη δια περιφορά συνεδρίασή του την 23-02-2018, απέβαλλε την ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ από το Πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE αγωνιστικής περιόδου 2017 – 2018, μετά την έγγραφη παραίτηση της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ από το Πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE και  σύμφωνα με το άρθρο 24 παρ. 5 του Κανονισμού Ιδιότητας Μετεγγραφών Ποδοσφαιριστών, διότι υπέπεσε τρεις (3) φορές σε παράβαση που αφορά ποινές οι οποίες επιβάλλονται λόγω μη καταβολής χρηματικών αποζημιώσεων από οποιαδήποτε αιτία σε ποδοσφαιριστές».

Κατ' επέκταση, ματαιώνεται και η αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς (Πόντου) που ήταν προγραμματισμένη για την Κυριακή (25/2), με τους Πόντιους, όπως και όλοι οι αντίπαλοι της Βέροιας στη συνέχεια του πρωταθλήματος, να παίρνουν τη νίκη με 3-0 στα χαρτιά.

Η ενημέρωση: «Σας γνωρίζουμε ότι ο αγώνας μεταξύ των ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ – ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ της 18ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της FOOTBALL LEAGUE αγωνιστικής περιόδου 2017 – 2018, ο οποίος είχε ορισθεί να διεξαχθεί την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 15:00 στο ΓΗΠΕΔΟ «ΜΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ» ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ, μετά την αποβολή της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ από το Πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE αγωνιστικής περιόδου 2017 – 2018». Το ίδιο ισχύει και στο πρωτάθλημα Νέων της Β' Εθνικής, αρχής γενομένης από το ματς με τον Απόλλωνα Λάρισας.

Αναλυτικά: «Σας γνωρίζουμε ότι ο αγώνας μεταξύ των ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ – ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ της 9ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της FOOTBALL LEAGUE ΝΕΩΝ του 2ου Ομίλου, αγωνιστικής περιόδου 2017 – 2018, ο οποίος είχε ορισθεί να διεξαχθεί το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 13:00 στο ΓΗΠΕΔΟ ΤΑΓΑΡΟΧΩΡΙΟΥ – ΗΜΑΘΙΑΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ, μετά την αποβολή της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ από το Πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE αγωνιστικής περιόδου 2017-2018».