Βαθμολογία

Σοκ στην Εύβοια: Πακιστανός βίασε 13χρονο αγόρι

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία του οικισμού Τριάδας στα Ψαχνά Ευβοίας μετά την καταγγελία 13χρονου πως βιάστηκε από Πακιστανό. Η οικογένεια υποστηρίζει, όπως έγινε γνωστό την Παρασκευή (23/2), πως το Σάββατο (17/2), το παιδί επισκέφτηκε το σπίτι ενός οικογενειακού τους φίλου, συνταξιούχου, ο οποίος παλιότερα τους νοίκιαζε το σπίτι στο χωριό. Επειδή, ο άντρας έλειπε, ο ανήλικος αποφάσισε να τον περιμένει. Τότε, οι Πακιστανοί που μένουν στο σπίτι ακριβώς δίπλα, κάλεσαν το αγόρι να πάει εκεί.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο ένας από τους τέσσερις άντρες άρχισε να του κάνει άσεμνες πράξεις και τελικά το βίασε. Το παιδί δεν μίλησε σε κανέναν για το συμβάν, επειδή ντρεπόταν. Ωστόσο, μετά από μερικές ημέρες αποκάλυψε τι είχε γίνει στη μητέρα του, η οποία και ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία. 

«Μάθαμε στο χωριό, ότι το παιδί αυτό, το βίασε ένας Πακιστανός και πάθαμε σοκ. Οι Πακιστανοί μένουν σε ένα σπίτι στο χωριό και οι περισσότεροι δουλεύουν στα χωράφια, χωρίς χαρτιά βέβαια. Έχουμε φοβηθεί με όλα αυτά που συμβαίνουν, κάθε βράδυ γίνονται και ληστείες στο χωριό και είμαστε όλοι στο πόδι», λένε σοκαρισμένοι οι κάτοικοι του χωριού.

«Ο συνταξιούχος έλειπε ή είχε φύγει για κάποια δουλειά και ο 13χρονος ήταν μόνος του στο σπίτι. Οι τέσσερις Πακιστανοί τον είδαν μονό του και τον έπεισαν να πάει δίπλα στο σπίτι τους. Ο νεαρός πήγε και στη συνέχεια ένας από αυτούς τον βίασε.

Έτσι τα ακούσαμε τα πράγματα. Τα σπίτι είναι κολλητά. Ο μικρός έχει αλβανική υπηκοότητα και ήταν καλοί φίλοι με τον συνταξιούχο λόγω και του ότι έμεναν μαζί με την οικογένεια του και υπήρχε εμπιστοσύνη. Το παιδί μετά πήγε και το είπε στη μητέρα του και η μητέρα του αμέσως έκανε καταγγελία στην αστυνομία», αναφέρουν οι μαρτυρίες.