Βαθμολογία

Πειθαρχικό παράπτωμα και... μόνος του ο Βάντερσον

Τα νεύρα του φαίνεται πως πληρώνει και πάλι ο Βάντερσον, ο οποίος είναι αρκετά πιθανό να μείνει και εκτός αποστολής για το ματς με τον Παναθηναϊκό λόγω της όλης συμπεριφοράς του στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Ο Βραζιλιάνος δεν αντέδρασε μόνο κατά τη διάρκεια της αλλαγής του, αλλά ξέφυγε και στα αποδυτήρια στη συνέχεια με αποτέλεσμα να μπει προσωρινά στον πάγο για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο ίδιος παραπονιέται για ενοχλήσεις και γι' αυτό ούτως ή άλλως θα έκανε μόνος του προπονήσεις, αλλά το θέμα είναι πως ξέφυγε ξανά και γι' αυτό ο Μπάμπης Τεννές προσπαθεί να τον επαναφέρει στην τάξη με τον δικό του τρόπο.

Ατομικό έκανε ξανά λόγω μικροενοχλήσεων ο Ακόστα, ο οποίος είναι δηλωμένος να εκτίσει την ποινή του στο ματς με τον Παναθηναϊκό, ενώ το ίδιο ισχύει και για τους Παπαδόπουλο και Κουκόλη. Όλοι τους δεν υπολογίζονται για τη Λεωφόρο.

Σύμφωνα με τα όσα έδειξε στην προπόνηση της Πέμπτης (22/2) ο Τεννές, πρόθεσή του είναι να παρατάξει την ομάδα του με τριάδα στην άμυνα. Η έκπληξη μάλιστα είναι ότι μπροστά δοκίμασε τον Φράγκο δίπλα στον Μπούντνικ. Μένει να φανεί εάν θα το εφαρμόσει και στην πράξη. Έτοιμος να κάνει ντεμπούτο στο αρχικό σχήμα δείχνει ο Μπεν Τζεμιά.

a-sports.gr