Βαθμολογία

Υπερήφανος δήλωσε ο Χιμένεθ

Η ΑΕΚ δεν κατάφερε να προκριθεί στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ και αποκλείστηκε από τη Ντιναμό Κιέβου, χωρίς να χάσει όμως. «Αυτό είναι το ποδόσφαιρο» όπως είπε και ο Μανόλο Χιμένεθ στη συνέντευξη Τύπου και συμπλήρωσε. «Πρέπει να συνεχίσουμε μπροστά γιατί δεν υπάρχει χρόνος για στεναχώρια, μπορούμε να σκεφτούμε τον αποκλεισμό μόνο μέχρι το τέλος της σημερινής ημέρας και από αύριο οφείλουμε να συγκεντρωθούμε στον Ατρόμητο. Οι λέξεις μου στους ποδοσφαιριστές μετά το παιχνίδι ήταν αυτές, είμαι υπερήφανος για όλους σας για την προσπάθειά σας».

Ο τεχνικός της ΑΕΚ έδωσε συγχαρητήρια στη Ντιναμό Κιέβου αλλά… «για την πρόκριση. Είναι κάποιες φορές, αν έχεις περάσει όλη τη ζωή σου στο ποδόσφαιρο, που βλέπεις ένα αποτέλεσμα δίκαιο με βάση τη δουλειά σου, άλλες φορές όμως το αποτέλεσμα αυτό είναι άδικο. Με όλο τον σεβασμό στη Ντιναμό, η ΑΕΚ ήταν ανώτερη στην Αθήνα και στο Κίεβο, απλώς ο αντίπαλος εκμεταλλεύθηκε τη δική του ευκαιρία στην Αθήνα ενώ εμείς δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε στις δικές μας ξεκάθαρες ευκαιρίες απόψε μπροστά στο αντίπαλο τέρμα».

Ο Ισπανός χαρακτήρισε τη διαιτησία του αγώνα ρεβάνς «τυπική» σε αντίθεση με τη διαιτησία του πρώτου αγώνα. «Δική μου η απόφαση να μην παίξει ο Τσιγκρίνσκι στο πρώτο ματς. Τυπική διαιτησία της UEFA, δεν επηρέασε το αποτέλεσμα απόψε. Στην Αθήνα είχαμε την ατυχία να μην έχουμε μια τυπική διαιτησία της UEFA εμείς...» τόνισε χαρακτηριστικά.