Βαθμολογία

Κάλεσμα και συλλυπητήρια από Φωστήρα

Δυο ανακοινώσεις εξέδωσε σήμερα (22/2) οι ιθύνοντες του Φωστήρα, εκεί που στην πρώτη καλούν το κόσμο να δώσει το παρών στο παιχνίδι της Κυριακής με την Παλαιοχώρα, ενώ στη δεύτερη εκφράζουν τα συλλυπητήρια τους για τον αιφνίδιο θάνατο του πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας Σταύρου Παπαβασιλείου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για το παιχνίδι με την Παλαιοχώρα:

"Το ΔΣ του ΑΠΟ ΦΩΣΤΗΡΑ καλεί τον κόσμο να δώσει το παρόν την Κυριακή στο γήπεδο ”Σπύρος Γιαλαμπίδης” προκειμένου να στηρίξει την προσπάθεια των παιχτών μας. Την Κυριακή η ομάδα μας δίνει τον πρώτο από τους πέντε τελικούς που έχουν απομείνει και με δεδομένο ότι ο αγώνας γίνεται εντός έδρας φροντίζουμε να γεμίσει το γήπεδο και να πάρει την μορφή ενός κανονικού κάστρου. Άλλωστε, τόσα χρόνια η δύναμη που αντλεί η ομάδα μας από το "Σπύρος Γιαλαμπίδης" είναι τεράστια. Παράλληλα, όπως είχε γίνει στο ματς του α’ γύρου, θα φροντίσουμε ώστε να ανταποδώσουμε την εξαιρετική φιλοξενία στην Παλαιόχωρα, όπως είχε κάνει πράξη στην Κάντανο".

και η ανακοίνωση για τον χαμό του Παπαβασιλείου:

"Η διοίκηση του ΑΠΟ ΦΩΣΤΗΡΑ εκφράζει την βαθύτατη θλίψη της για τον αδόκητο χαμό του παλαίμαχου άσου της ομάδας, Σταύρου Παπαβασιλείου. Εκφράζουμε τα συλλυπητήρια στους οικείους και ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει".