Βαθμολογία

Aπό την Τριγλία στον Διαγόρα Αγίας Παρασκευής ο Θανέλλας

Με τον Φώτη Θανέλλα στην τεχνική ηγεσία θα πορευθεί ως το φινάλε του πρωταθλήματος στον 7ο όμιλο της Γ' Εθνικής ο Διαγόρας Αγίας Παρασκευής. Ο έμπειρος προπονητής έλυσε την Τετάρτη (21/2) τη συνεργασία του με την Τριγλία Ραφήνας κι έδωσε τα χέρια με τους ανθρώπους της ομάδας της Λέσβου, από την οποία είχε αποχωρήσει νωρίτερα ο Στέλιος Mουντανάρης.

«O Διαγόρας Aγίας Παρασκευής Λέσβου ανακοινώνει ότι νέος προπονητής της ομάδας μας μέχρι το τέλος της σεζόν αναλαμβάνει ο πολύπειρος Φώτης Θανέλλας. Γεώργιος Μακρογιάννης Αντιπρόεδρος Διαγόρα», αναφέρεται στην ανακοίνωση για τον Θανέλλα, που έχει δουλέψει μεταξύ άλλων στον Ιωνικό, τον Αχαρναϊκό και τον Αστέρα Βάρης.

Και η ανακοίνωση για το «διαζύγιο» με τον Μουντανάρη: «O Διαγόρας Αγίας Παρασκευής Λέσβου ανακοινώνει ότι λύνεται η συνεργασία με τον προπονητή Στέλιο Mουντανάρη κοινή συναινέσει. Tο ΔΣ της ομάδας μας τον ευχαριστεί για την προσφορά του έως σήμερα στην ομάδα και του εύχεται καλή επιτυχία στην συνέχεια της προπονητικής του καριέρας. Oι σχέσεις μας με τον προπονητή και άνθρωπο Στέλιο Mουντανάρη ήταν, είναι και θα είναι φιλικές. Γεώργιος Μακρογιάννης Αντιπρόεδρος Διαγόρα».