Βαθμολογία

Σέβεται, αλλά δεν φοβάται την Παναχαϊκή ο Γράφας

Tην Παναχαϊκή θα υποδεχθούν το Σάββατο (24/2) τα Τρίκαλα, με τον Θωμά Γράφα να υπολογίζει πολύ τους Αχαιούς, αλλά να τονίζει ότι η ομάδα του δεν έχει να φοβηθεί κάτι.

«Είναι ένα παιχνίδι δύσκολο με ιδιαιτερότητες. Έχει μια σταθερή πορεία. Σεβόμαστε την Παναχαϊκή αλλά δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι αν είμαστε εμείς όπως πρέπει να είμαστε. Πρέπει να έχουμε πάντα σωστή προσέγγιση με σωστή λογική απέναντι σε κάθε αντίπαλο.

Αν δούμε κάποια αποτέλεσματα, είτε σε ομάδες που είναι σε τροχιά ανόδου είτε σε ομάδες που είναι πιο χαμηλά στη βαθμολογία, υπάρχουν εκπλήξεις. Όλα τα παιχνίδια έχουν μεγάλο βαθμό δυσκολίας, Είμαστε υποχρεωμένοι να ξεπερνάμε και αυτό το εμπόδιο, των καιρικών συνθηκών. Η απουσία που θα έχουμε είναι του Βέρτζου. Κατά τα άλλα δεν αντιμετωπίζουμε κανένα πρόβλημα», δήλωσε την Τετάρτη (21/2) ο τεχνικός των Θεσσαλών στο ραδιοφωνικό σταθμό «Λέσχη 97,6».

Ενώ για το γεγονός ότι ξεκίνησε τη θητεία του στον πάγκο του ΑΟΤ με δύο νίκες, είπε: «Οι δύο νίκες έγιναν σε μια κρίσιμη καμπή. Άλλωστε η ομάδα έπρεπε να επανέρθει σε θετικά αποτελέσματα και είναι σημαντικές οι νίκες και βαθμολογικά και ψυχολογικά γιατί κοιτάζει το μέλλον με αισιοδοξία.

Η ψυχολογία παίζει αρκετά μεγάλο ρόλο σε μια ομάδα. Σε μια κατηγορία δεν μπορείς να λες ότι αυτό το παιχνίδι είναι εύκολο. Η νίκη στο Παγκρήτιο είναι πολύ σημαντική γιατί δύσκολα θα περάσουν ομάδες από κει. Ο Εργοτέλης είναι μια καλή ομάδα η οποία αδικεί τον εαυτό της».