Βαθμολογία

Πιέζουν για απόσυρση οι παίκτες της Βέροιας

Το μόνο που απομένει είναι να πέσουν και επίσημα οι τίτλοι τέλους στη φετινή σεζόν της Βέροιας. Η απόφαση έχει παρθεί, οι παίκτες δεν επιστρέφουν και απλώς περιμένουν από τους διοικούντες να πράξουν τα δέοντα.

Είναι ξεκάθαρο πως δεν θα προπονηθούν ξανά, δεν πρόκειται να κατέβουν στον αγώνα με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς και τις τελευταίες ώρες αυτό που ζητούν από τους ανθρώπους της ΠΑΕ είναι να σταλεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα η επιστολή αποχώρησης από το πρωτάθλημα προς την Ένωση Β' Εθνική.

Οι παίκτες είναι σε επαφή με τον ΠΣΑΠ και η ενημέρωση που έχουν είναι πως θα πρέπει να τελειώσει άμεσα το θέμα και επίσημα ώστε να μπορέσουν στη συνέχεια να χτυπήσουν την πόρτα της ΕΠΟ και να ζητήσουν ένα ανοίξει παράθυρο για να πάρουν μεταγραφή και να τελειώσουν τη χρονιά σε κάποια άλλη ομάδα.

Το πρόβλημα για τους ποδοσφαιριστές του Τόλη Τερζή είναι πως οι διοικούντες δεν φαίνεται να συγκινούνται. Είναι άφαντοι στις όποιες προσπάθειες έγινε για επικοινωνία. Μένει να φανεί εάν θα αλλάξει κάτι την Πέμπτη.

a-sports.gr