Βαθμολογία

Αναστασιάδης: «Προέχει η συσπείρωση του Ηρακλή...»

Παρελθόν από τον Ηρακλή αποτελεί εδώ και λίγα εικοσιτετράωρα ο Σάκης Αναστασιάδης, ο οποίος τόνισε την Τετάρτη (21/2) σε δηλώσεις του ότι δεν είναι καιρός για προσωπικές πικρίες, αφού προέχει η συσπείρωση και ο στόχος της ανόδου στη Β' Εθνική.

«Σίγουρα δεν ήταν ό,τι καλύτερο αυτό που έγινε. Από τη στιγμή, όμως, που η διοίκηση έκρινε ότι έπρεπε να μπούμε σε μια τέτοια διαδικασία, νομίζω ότι καλά έκανε. Βέβαια, σε αυτή τη χρονική στιγμή το να αναμοχλεύουμε και να ξύνουμε πληγές δεν είναι και το καλύτερο για την ομάδα.

Πρέπει να υπάρχει μια συσπείρωση και γρήγορα να ξαναβρεί η ομάδα τον προσανατολισμό της, γιατί από εδώ και πέρα κάθε παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό και κάθε πόντος που θα χάνεται είναι σημαντικός. Να λειτουργήσουμε όλοι μας ενωτικά και όποια πικρία και αν έχει κάποιος, θα πρέπει να την παραμερίσει», είπε ο Σερραίος προπονητής στον Arena 89,4.

Και πρόσθεσε: «Δεν θα είναι καλό να συνεχίσουμε να ξύνουμε πληγές. Δεν θα κάνουμε καλό στον σύλλογο. Δεν είναι ο σωστός χρόνος να αναλύσουμε και να συζητήσουμε αυτά τα γεγονότα. Αυτή τη στιγμή θα πρέπει να παραμεριστούν.

Αλλά σχετικά με αυτά που ειπώθηκαν για τον έλεγχο των αποδυτηρίων, να πω ότι αυτοί που τα λένε είναι μπούρδες. Αλλά επειδή δεν πρέπει να δώσουμε συνέχεια, δεν θα πω τίποτα περισσότερο. Δεν μπορώ όμως να ακούω μπουρδολογίες από κάποιους ραδιοφωνικούς μαϊντανούς. Στο τέλος της χρονιάς θα τοποθετηθώ και εγώ με στοιχεία κ.τ.λ.». Επίσης, ανέφερε:

Για όσα είπε στους παίκτες στην τελευταία του παρουσία στη Μίκρα: «Πέρασα να αποχαιρετήσω τα παιδιά. Τους είπα να έχουν ψηλά το κεφάλι, ότι είναι πρώτοι και ότι εμείς μπορούμε να οδηγήσουμε τις εξελίξεις. Να είναι υπερήφανοι και να έχουν αυτοπεποίθηση για το μέλλον της ομάδας».

Για το αν φανταζόταν ότι ο Ηρακλής θα μπορούσε να διεκδικήσει την άνοδο: «Όταν ξεκίνησε όλη αυτή η προσπάθεια με τον κόσμο, ήταν δίπλα ο Φώτης Θέος, ο πρόεδρος του Γ.Σ.. Πραγματικά, παρότι ξέρω ότι δεν θέλει να αναφερόμαστε σε αυτόν και ας με συγχωρήσει, θα ήθελα να αναφέρω τον Θάνο Τσουρέκα, που ευτυχώς ο Ηρακλής στο ξεκίνημά του είχε δίπλα του αυτόν τον ταπεινό άνθρωπο. Το θεωρώ υποχρέωσή μου να τον αναφέρω. Ο Ηρακλής έχει μεγάλη ανάγκη από τέτοιους ανθρώπους.

Ξεκινήσαμε απλά και μόνο να κατεβάσουμε την ομάδα. Μετά από λίγο είπαμε ότι μπορούμε να τη σώσουμε και μετά από λίγο μήπως μπορούμε να πάμε και για πρωτάθλημα; Αυτή η διαδικασία μας έφερε σε αυτή την ομάδα και πλέον η ομάδα είναι φαβορί για την άνοδο. Η ομάδα έχει ισχυροποιηθεί πάρα πολύ και με τη συμμετοχή πλέον του Τάι ο Ηρακλής είναι το ακλόνητο φαβορί».