Βαθμολογία

Πέρασε από το «Γ. Μητσιμπόνας» ο Πανιώνιος Νέας Σμύρνης (PICS)

Τοξότης Λάρισας και Πανιώνιος Νέας Σμύρνης αναμετρήθηκαν την Τετάρτη (21/2) στο Γ.Μητσιμπόνα Β΄ για τον 2ο όμιλο της Β’ ΕΠΣΛ, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν μια σημαντική νίκη με σκορ 1-3.

Της Βάσως Γκατζούλη

Πολύ νωρίς στο 5’ ο Κίτσας Γερ. έκανε το σουτ και η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 12’ ο Βασιλείου Παρ. έβγαλε τη σέντρα και ο Κίτσας Γερ. με πλασέ έκανε το 0-1.

Συνέχισε να είναι απειλητικός ο Πανιώνιος και στο 18’ ο Κίτσας Γερ. έβγαλε τη σέντρα, ο Χαν έπιασε το σουτ, με τον Λάμπη να διώχνει με υπερένταση σε κόρνερ. Στο 36’ οι γηπεδούχοι έκαναν το 1-1 με το πλασέ του Τάκε με τη σέντρα που έβγαλε ο Γιαννακός.

Όμως λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου, ο Κίτσας Γιωρ. πέρασε την άμυνα και τον τερματοφύλακα και με την μπάλα μπήκε στα δίχτυα για να κάνει το 0-2.

Στην επανάληψη αρκετές φάσεις και για τις δύο ομάδες. Στο 50’ για τον Τοξότη, το πλασέ του Νάτσιου πέρασε  άουτ. Στο ίδιο λεπτό χαμένο τετ α τετ του Κίτσα Γιωρ., όταν το πλασέ του πέρασε πάνω από τον τερματοφύλακα.

Στο 51’ ο Μπουρουτζήκας έκανε το πλασέ και η μπάλα χτύπησε πάνω σε αμυντικό. Ήρθε με νέο πλασέ ο Τσιμπόλης αλλά το πλασέ του πήγε πάνω στον Ιορδανίδη Ν.

Στη συνέχεια τρία τετ α τετ του Χαν στο 55’, 60’ και 65’. Στο 70’ Τσιμπόλης βρέθηκε τετ α τετ το πλασέ του όμως δεν βρήκε δίχτυα. Και στο 70’ την παράλληλη σέντρα έκανε ο Χαν, βρήκε τη μπάλα και έσωσε ο αμυντικός.

Στο 80’ ύστερα από πάσα του Κανή, σε διεκδίκηση του Κίτσα Παν. με τον Λάμπη, ο παίκτης του Πανιωνίου «τσίμπησε» τη μπάλα και με πλασέ σε κενή εστία έκανε το τελικό 1-3.  

Τοξότης Λάρισας (Χρήστος Γκάτας): Λάμπης, Παπαϊάννου (60’ Γιωργής), Τσιμπόλης, Πλατσάς, Τάκε (75’ λ.τ. Τσίτσαβος), Παπαδημητρίου, Γιαννακός, Γκουσκούνης (82’ Μπαλαής), Μπουρουτζήκας, Νάτσιος (75’ Γκαραβέλης), Τσαλαβός.  

Πανιώνιος Νέας Σμύρνης (Αποστόλης Κορομηλάς): Ιορδανίδης Ν., Σερέτης Παρ., Σερέτης Παν., Κανής, Κίτσας Γερ., Σκέντζας Χ., Παπαγεωργίου (46’ Γκόλτσος), Ελιζόπουλος Ν. (16’ λ.τ. Χαν.), Βασιλείου Παρ., Κίτσας Γιωρ. (65’ Κίτσας Π.), Στρατινάκης (60’ Ελιζόπουλος Σ.).

Διαιτητική τριπλέτα: Παλαμίδας, Ακρίβος, Τέγος Α.