Βαθμολογία

Κάλεσμα ενόψει δευτέρου γύρου από την ΠΑΕ ΟΦΗ

Ανακοίνωση στην οποία απευθύνει κάλεσμα στο κόσμο του ΟΦΗ για συστράτευση ενόψει του δευτέρου γύρου του πρωταθλήματος της Football League εξέδωσε η διοικούσα επιτροπή της κρητικής ΠΑΕ.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν οι άνθρωποι της ομάδας θα πρέπει να υπάρξει ξεσηκωμός στο Ηράκλειο για το δεύτερο μισό του πρωταθλήματος και όλοι ενωμένοι προκειμένου να πετύχει ο ΟΦΗ τον στόχο της ανόδου στη Super League.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

Φίλαθλοι του ΟΦΗ,

Την Κυριακή, κόντρα στον Πανσερραικό, ξεκινάει για την ομάδα μας, ο δεύτερος γύρος στο πρωτάθλημα της Football league. Η ομάδα μας δείχνει στα τελευταία παιχνίδια, να παίρνει αυτό που πραγματικά δικαιούται, όμως το πρωτάθλημα έχει ακόμα πολύ δρόμο και δεν πρέπει να υπάρχει από κανένα εφησυχασμός. Και δεν υπάρχει.

Ο ΟΦΗ πέρασε δυσκολίες, αλλά σαν μεγάλη ομάδα που είναι, κατάφερε να παραμείνει δυνατός και ζωντανός στο στόχο. Αυτό το κατάφερε, επειδή, οι άνθρωποι που τον αγαπούν, η ομάδα και ο κόσμος παρέμειναν δυνατοί και ενωμένοι στην κρίσιμη ώρα. Αυτή η ΕΝΟΤΗΤΑ μας κράτησε όρθιους και αυτό το στοιχείο θα είναι και εκείνο που θα μας δώσει το στόχο. Για αυτό και αυτή η ΕΝΟΤΗΤΑ πρέπει να διατηρηθεί πάση θυσία.

Σε κάθε παιχνίδι, αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Κυριακής, με τον Πανσερραικό, στο γήπεδο μας, στο Γεντί Κουλέ, δεν πρέπει να πέφτει καρφίτσα. Το Ηράκλειο πρέπει να ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ. Η ομάδα μας, έχει όλες τις προποθέσεις να επιστρέψει εκεί που ανήκει και αυτή η ευκαιρία δεν πρέπει να χαθεί.

Την Παρασκευή στις  11 το πρωί στην αίθουσα τύπου του Γεντί Κουλέ, η Διοικούσα Επιτροπή της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, θα παραθέσει συνέντευξη τύπου, προκειμένου να ενημερώσει τους φιλάθλους της ομάδας μας, αλλά και όλους όσους θέλουν να δουν ξανά τον ΟΦΗ στην Σούπερ Λίγκ, για τις ενέργειες που έχει κάνει μέχρι σήμερα, αλλά και το τι πρέπει να γίνει από εδώ και πέρα.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μπορούμε να τα καταφέρουμε!

Η Διοικούσα Επιτροπή της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925