Βαθμολογία

Αυλαία σε Σεβίλλη και Ντόνετσκ

Με τις δυο τελευταίες αναμετρήσεις ολοκληρώνονται σήμερα (21/2) τα πρώτα παιχνίδια της φάσης των "16" του Champions League, με την Σεβίλλη να υποδέχεται την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Σαχτάρ Ντόνετσκ την Ρόμα.

Στο "Σάνστεθ Πιθχουάν" κοντράρονται η Σεβίλλη και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ήτοι οι δυο τελευταίοι κάτοχοι του Europa League εκεί που η μεν Σεβίλλη θέλει να προχωρήσει όσο περισσότερο μπορεί στη διοργάνωση κόντρα στην ομάδα του Μουρίνιο που ψάχνει μια μεγάλη διάκριση στο θεσμό.

Αγωνιστικά οι Καρίσο και Κιέρ θα είναι εκτός αποστολής για την ισπανική ομάδα, ενώ στον αντίποδα οι "μπέμπηδες" θα στερηθούν τις υπηρεσίες των Ρόχο, Φιλ Τζόουνς και Φελαϊνί.

Στο Ντόνετσκ η Σαχτάρ υποδέχεται τη Ρόμα που είναι το φαβορί του ζευγαριού με την ομάδα της Αιώνιας Πόλης να θέλει να πάρει ρεβάνς για τον αποκλεισμό του 2011 και φυσικά στόχος είναι η πρόκριση. Από την άλλη η Σαχτάρ με οδηγό τα παιχνίδια εκείνα θα επιδιώξει και πάλι να προκριθεί.

Αγωνιστικά για τους Ουκρανούς δεν υπάρχουν προβλήματα, ενώ αμφίβολη για τη Ρόμα είναι η συμμετοχή του Φλορέντσι που ταλαιπωρείται από ίωση.