Βαθμολογία

Στον Μπίλη τα ηνία του Πιερικού

Ραγδαίες εξελίξεις στον Πιερικό. Η «λευκή» ισοπαλία με την Α.Ε. Καρίτσας αποδείχθηκε το τελευταίο ματς του Δημήτρη Χριστοφορίδη στον πάγκο του Πιερικού, αφού την Τρίτη (20/2) ανακοινώθηκε το «διαζύγιο».

Η διοίκηση τον ευχαρίστησε για την προσφορά του και ανακοίνωσε άμεσα και τον αντικαταστάτη του, ο οποίος είναι ο Λεωνίδας Μπίλης που ήταν μέχρι πρόσφατα στον πάγκο του Άρη Παλαιοχωρίου. Άλλωστε, πρόκειται για παλιό γνώριμο, αφού έχει διατελέσει και στο παρελθόν προπονητής της ομάδας της Πιερίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «O ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ανακοινώνει τη λύση συνεργασίας του με τον προπονητή κ. Δημήτρη Χριστοφορίδη. Εμείς τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στο διάστημα αυτό στην ομάδα και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια των προσωπικών και επαγγελματικών δραστηριοτήτων του. Η διοίκηση είναι σίγουρη ότι θα συνεχίσει να είναι κοντά στην ομάδα που υπηρέτησε και αγαπάει παραμένοντας πιστός φίλος.

Τη θέση του προπονητή στην ομάδα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ αναλαμβάνει ο κ. Λεωνίδας Μπίλης ο οποίος στο παρελθόν εργάστηκε στον ΠΙΕΡΙΚΟ. Η διοίκηση του εύχεται ολόψυχα καλή αρχή στο νέο του ξεκίνημα με επιτυχίες για την ομάδα μας. Ο Λεωνίδας Μπίλης διετέλεσε πρόσφατα προπονητής της πρωτοπόρου ομάδας του Άρη Παλαιοχωρίου καθώς εργάστηκε και σε ομάδες Β΄ και Γ΄ εθνικής κατηγορίας».