Βαθμολογία

Super League: Παραμένει το μπάχαλο για τα τηλεοπτικά!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta.gr οι 15 ομάδες της Super League δεν τα έχουν βρει για το συμβόλαιο με τα τηλεοπτικά. Ακόμη γίνονται συζητήσεις για να ανατραπεί το σκηνικό.

Ο διχασμός από την προηγούμενη συνεδρίαση για το τηλεοπτικό τοπίο παραμένει. Οι 15 εταίροι (ο ΠΑΟΚ δεν είναι στην κεντρική διαχείριση) τα λένε αυτή την ώρα στα γραφεία της Super league με την ρήξη να μεταξύ τους να παραμένει, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που βγαίνουν προς τα έξω.

Ωστόσο, υπάρχει κι η τάση από την οποία τονίζεται ότι θα γίνει νέο διοικητικό συμβούλιο στο οποίο θα παρθεί η τελική απόφαση. Αυτή τη στιγμή, οι Ξάνθη, Παναιτωλικός και Ατρόμητος είναι της άποψης να πάνε οι 12 μαζί, αλλά υπάρχουν ακόμα διαφωνίες γι αυτό.

Το σενάριο των 15 για κεντρική διαχείριση δεν βρίσκει θετικούς Ολυμπιακό και ΑΕΚ, ενώ κι ο Παναθηναϊκός φαίνεται να μην συμφωνεί. Ο Κωνσταντίνου ήταν ο πρώτος που αποχώρησε λίγο πριν τις 16:00.

Τον Ολυμπιακό εκπροσωπούν οι Βρέντζος, Αγραφιώτης και Μπαταγιάννης, τον Παναθηναϊκό οι Κωνσταντίνου - Σωπήλης, την ΑΕΚ ο Λυσάνδρου, ο Μάκης Γκαγκάτσης τον ΠΑΟΚ, από τον Πανιώνιο ο Δάρας, ο Γιώργος Μποροβήλος εκπροσώπησε τον Αστέρα, ο ΠΑΣ Γιάννινα εκπροσωπείται από τον Χριστοβασίλη, ο Πανόπουλος την Ξάνθη, ο Κωστούλας ήταν για τον Παναιτωλικό, ο Κασναφέρης για τον Απόλλωνα.