Βαθμολογία

Παρουσιάσε Θεοδοσιάδη η Σπάρτη

Σάκης Θεοδοσιάδης και επίσημα στη Σπάρτη καθώς ο πρώην τεχνικός του Απόλλωνα Λάρισας παρουσιάστηκε από την διοίκηση της πελοποννησιακής ομάδας.

Ο έμπειρος τεχνικός έκανε τις πρώτες του δηλώσεις όπου ευχαρίστησε τους ανθρώπους της Σπάρτης για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο του και ευχήθηκε να δικαιώσει τις προσδοκίες τους.

Ο κ. Θεοδοσιάδης αναφέρθηκε επίσης στην πρώτη εικόνα που είχε από την ομάδα στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ και έθεσε ως στόχο η ομάδα να τερματίσει όσο το δυνατόν πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τον κόσμο για την θερμή υποδοχή.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του νέου τεχνικού της Σπάρτης:

«Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της Σπάρτης για την τιμή που μου έκαναν ώστε να με επιλέξουν για προπονητή τους. Εύχομαι να δικαιώσω τις προσδοκίες όλων και κυρίως του προέδρου όποιος έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην έλευση μου στην ομάδα.

Η πρώτη εικόνα που έχω για την Σπάρτη είναι ότι διαθέτει οργάνωση και καλό υλικό και ελπίζω μέσα από αξιοπρέπεια ήθος και αγωνιστικότητα να παίρνουμε κάθε Κυριακή το επιθυμητό αποτέλεσμα. Γενικότερα δεν μου αρέσει να μιλάω, αντίθετα η δουλειά να φαίνεται κάθε Κυριακή μέσα από την απόδοση μας, καθώς το σύνθημα μου είναι μόνο δουλειά-δουλειά-δουλειά.

Στόχος είναι η ομάδα να τερματίσει όσο το δυνατόν υψηλότερα στην βαθμολογία, ενώ μέσα στις επόμενες μέρες θα γίνει μια καλύτερη αξιολόγηση του υλικού που διαθέτουμε ώστε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό.

Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για την θερμή υποδοχή που μου επιφύλαξε Στον αγώνα που παρακολούθησα κόντρα στον ΌΦΗ διότι πραγματικά ήταν ανεπανάληπτη η ζεστασιά του και ο τρόπος που με καλωσόρισαν. Θέλουμε τους φιλάθλους δίπλα μας σε κάθε παιχνίδι και θα προσπαθήσουμε να τους δίνουμε χαρά και ευχαρίστηση μέσα από τα αποτελέσματα μας».