Βαθμολογία

Τα καλύτερα του Αντετοκούνμπο στο All Star Game (video)

Θετική παρουσία είχε και στο φετινό All Star Game ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, σημειώνοντας νταμπλ-νταμπλ, αν και η ομάδα του ηττήθηκε. Ο Έλληνας άσος, πάντως, ήταν καλός και για άλλη μία φορά προσέφερε θέαμα.

Και ο ίδιος, άλλωστε, το κατευχαριστήθηκε, λέγοντας μετά το ματς: «Το ευχαριστήθηκα πάρα πολύ. Μακάρι να κερδίζαμε πάλι, αλλά περάσαμε καλά. Είδα και την οικογένειά μου να είναι χαρούμενη και να βγάζει φωτογραφίες με τους παίκτες και τους celebrities. Ήταν μια πολύ όμορφη εμπειρία. Παίξαμε δυνατά και ήμασταν ανταγωνιστικοί. Εγώ αυτό ξέρω να κάνω, το έκαναν όλοι και είχαμε ένα ωραίο και συναρπαστικό ματς. Το απολαύσαμε».

Για τον MVP της βραδιάς, είπε: «Ο Λεμπρόν είναι απίστευτος, ένα πρότυπο όχι μόνο για τα παιδιά, αλλά και για μας τους παίκτες. Είναι επαγγελματίας όχι μόνο στο γήπεδο, αλλά και έξω από αυτό».

Για το αν θα ήθελε να είναι στην ομάδα του «Βασιλιά», αλλά και ποιους παίκτες θα διαλέξει αν είναι αρχηγός την επόμενη σεζόν, σχολίασε: «Μου άρεσε η ομάδα μου, ήμασταν ανταγωνιστικοί, πήρα πράγματα από όλους και έκανα φιλίες. Ελπίζω να είμαι και του χρόνου εδώ, χτύπα ξύλο. Δεν ξέρω ποιους θα διάλεγα. Θα δούμε. Αν είμαι αρχηγός, θα διαλέξω τους καλύτερους παίκτες και θα φτιάξω μια καλή ομάδα».

Για το πρόγραμμά του από εδώ και πέρα σημείωσε: «Ανυπομονώ να επιστρέψω στο Μιλγουόκι, να ξεκουραστώ, να προετοιμαστώ για τα εναπομείναντα παιχνίδια στην κανονική περίοδο και ελπίζω να επιστρέψω στο All Star Game του χρόνου». Απολαύστε τις καλύτερες στιγμές του.

">http://