Βαθμολογία

Τα έχωσε στους ποδοσφαιριστές του ο Χαραλαμπίδης

Ο Πανσερραϊκός το μεσημέρι της Κυριακής γνώρισε την ήττα στη Δράμα από την τοπική Δόξα με 3-1 και συμπλήρωσε 10 παιχνίδια χωρίς νίκη.

Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» Απόστολος Χαραλαμπίδης στη συνέντευξη Τύπου εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας του λέγοντας χαρακτηριστικά… «Αυτά τα γκολ δεν …τρώγονται» προσθέτοντας ότι τα γκολ της Δόξας ήταν «παιδικά».

«Έχουμε στόχο να βελτιώσουμε την βαθμολογική θέση που έχουμε αυτή τη στιγμή. Δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι αλλά όσο περνούσε η ώρα ανεβάζαμε την απόδοση μας και δεν μας έκανε κάτι η Δόξα για να απειληθούμε. Έτσι πέρασε το πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο και ενώ ανεβάζαμε την απόδοση μας δεχθήκαμε δύο «παιδικά» γκολ, είναι η δεύτερη συνεχόμενη Κυριακή. Αυτά τα γκολ δεν …τρώγονται. Μέσα σε ένα λεπτό δύο γκολ, είναι κρίμα για την προσπάθεια των παιδιών, για την προσπάθεια που κάνουμε» είπε χαρακτηριστικά.

Ο τεχνικός των Σερραίων έκανε λόγο για πρόβλημα στις στατικές φάσεις. «Μετά μπήκαμε στο παιχνίδι, ήμασταν κυρίαρχοι σε εκείνο το διάστημα, μέχρι να μπει το τρίτο γκολ. Εκεί που βγήκαμε όλοι μπροστά, δυστυχώς ήρθε το τρίτο γκολ στο 93’, όπως με τον Άρη και χάσαμε το παιχνίδι. Το πρόβλημα της ομάδας φαίνεται. Είναι οι στατικές φάσεις από όπου δεχθήκαμε πολλά γκολ. Είναι ένα πρόβλημα που πρέπει να το λύσουμε γιατί τα παιχνίδια περνάνε και η ομάδα μένει εκεί κάτω. Θα προσπαθήσουμε μέσα από την δουλειά να το λύσουμε».