Βαθμολογία

Τερζής: «Θα περιμένουμε μέχρι την Τετάρτη»

Μεγάλη νίκη κόντρα στον Παναιγιάλειο πήρε την Κυριακή (18/2) η Βέροια, αλλά στη συνέντευξη Τύπου τόσο ο Τόλης Τερζής όσο και ο Νίκος Κοζάκης δεν στάθηκαν πολύ στο αγωνιστικό δεδομένης της κατάστασης που επικρατεί.

Αμφότεροι εξήγησαν πως έχει δοθεί προθεσμία μέχρι την Τετάρτη (21/2) ώστε να υπάρξουν πληρωμές από τη διοίκηση, ενώ ο Κοζάκης είπε πως μία μέρα πριν (20/2) θα έχει γίνει ένα ραντεβού για τη μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ.

Ο Τερζής είπε: «Περάσαμε μια δύσκολη εβδομάδα. Τα παιδιά ζήτησαν να προπονηθούν μόνα τους και κάναμε μόνο δυο προπονήσεις όλοι μαζί. Τελευταία στιγμή βρήκαμε την συγκέντρωση για το ματς. Πετύχαμε τρία γκολ χωρίς να απειληθούμε. Τα παιδιά έκαναν μεγάλη προσπάθεια. Μπράβο τους.

Θα περιμένουμε μέχρι την Τετάρτη. Περιμένουμε με αγωνία να βρεθεί λύση. Αν βρεθεί λύση και γνωρίζοντας ότι έχουμε τους λιγότερους παίκτες, θα κάνουμε την προσπάθειά μας. Τα παιδιά θα τα δίνουν όλα στο γήπεδο».

Από την πλευρά των παικτών, ο Κοζάκης δήλωσε: «Ήταν ένα παιχνίδι με ιδιαιτερότητες λόγω των προβλημάτων μας. Θέλαμε να κερδίσουμε για να τραβήξουμε ανθρώπους κοντά στην ομάδα. Ξεκινήσαμε με ψυχρολουσία, αλλά αντιδράσαμε και ισοφαρίσαμε. Είχαμε θέληση και πίστη, βρήκαμε χώρους, δημιουργήσαμε ευκαιρίες και φτάσαμε στη νίκη. Δώσαμε μια διορία για να λυθούν προβλήματα όπως για παράδειγμα να αποκτηθούν παίκτες, να γίνουν πληρωμές, να υπάρξει ιατρικό τιμ, αλλά δεν έγινε τίποτα.

Είπαμε να μας δώσουν έναν μισθό για να μπορούμε να κινούμαστε. Ήταν μια περίεργη εβδομάδα. Οι κ.κ. Εμμανουηλίδης, Γαϊτάνος, Μεϊμαρίδης, μας ζήτησαν να κάνουμε μια προσπάθεια και την Τρίτη θα γίνει ένα ραντεβού για την μεταβίβαση της ομάδας. Ο κ. Εμμανουηλίδης μας έλυσε και το πρόβλημα με το φαγητό».