Βαθμολογία

Δημητρίου: «Δεν νομίζω ότι θα πέσει ο Παναιγιάλειος»

Μόνο ήττες μετρά στο γήπεδο ο Παναιγιάλειος επί Πέτρου Δημητρίου και το σερί δεν σταμάτησε ούτε στη Βέροια, εκεί που έχασε την Κυριακή (18/2) με 3-1, αν και είχε προηγηθεί στο σκορ κόντρα σε μία ομάδα που έχει πάρα πολλά προβλήματα.

Στη συνέντευξη Τύπου ο έμπειρος τεχνικός υποστήριξε ότι οι Αιγιώτες στο τέλος θα σωθούν και ότι αυτή τη φορά η ήττα ήρθε από έναν αντίπαλο που δεν μπορούσε μόνος του να βάλει γκολ. Ευχήθηκε, πάντως, να βρεθεί λύση στους Ημαθιώτες.

Αναλυτικά: «Χάσαμε από μια ομάδα που δεν μπορούσε να βάλει γκολ. Μόνοι μας βάλαμε τρία γκολ κι ένα το δικό μας τέσσερα. Όσο παίζαμε 11 εναντίον 11 δεν απειληθήκαμε. Μετά το 2ο γκολ πέσαμε ψυχολογικά. Μετά την αποβολή ανοιχτήκαμε και δεχθήκαμε το 3-1. Η διοίκηση βάζει το χέρι στην τσέπη και η ομάδα πρέπει να παίρνει βαθμούς. Δεν νομίζω ότι θα πέσει ο Παναιγιάλειος. Όταν φεύγουν οι ομάδες, δεν έχουμε πρωτάθλημα. Μακάρι να βρει λύση η Βέροια και να συνεχίσει. Εμείς χτίσαμε μια νέα ομάδα σε 15 ημέρες, αλλά πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».

Ο Βασίλης Γαβριηλίδης δήλωσε: «Το ματς ήταν σαν τελικός για εμάς, έπρεπε να πάρουμε τους βαθμούς. Επωφεληθήκαμε από ένα λάθος της Βέροιας, αλλά δεχθήκαμε γκολ από στημένες φάσεις. Μετά το γκολ η Βέροια είχε την υπεροχή».