Βαθμολογία

Χατζηνικολάου: «Μέχρι τέλους με αξιοπρέπεια»

Άλλη μία ήττα γνώρισε το απόγευμα της Κυριακής (18/2) ο Πλατανιάς, ο οποίος μετά το 0-3 με τον ΠΑΣ Γιάννινα ουσιαστικά αποχαιρετά τη Σούπερ Λίγκα, αφού θα χρειαστεί ένα θαύμα για να αντιστραφεί η κατάσταση.

Στη συνέντευξη Τύπου ο Γιάννης Χατζηνικολάου παραδέχτηκε πως η ψυχολογία των παικτών του είναι εύθραυστη και με το παραμικρό καταρρέουν, κάτι που έγινε και σε αυτό το ματς με το που μπήκαν τα γκολ των Ηπειρωτών. Αναλυτικά όσα είπε:

«Το παιχνίδι είχε δύο εικόνες. Ενα πρώτο ημίχρονο που ήταν μοιρασμένο και από τις δύο ομάδες. Εμείς επιθετικά δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις για να προηγηθούμε, δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Στο β’ ημίχρονο μόλις δεχτήκαμε το γκολ χάθηκαν όλα τα ψυχικά αποθέματα από την ομάδα για να το γυρίσει. Ηρθε γρήγορα και το δεύτερο (γκολ) και εκεί χάθηκαν όλα. Πρέπει μέχρι τέλους με αξιοπρέπεια και προσπάθεια να τελειώσουμε το πρωτάθλημα».

Για το αν διακατέχεται από απογοήτευση: «Δεν είναι απογοήτευση, είναι ρεαλισμός και πηγάζει απ’ το γεγονός ότι τα ψυχικά αποθέματα κάποιων παικτών, με το που θα δεχθεί η ομάδα γκολ, έρχεται η κατάρρευση. Είμαι σε δεύτερο παιχνίδι που είμαι εδώ και το βλέπω. Οσο το αποτέλεσμα δεν είναι παθητικό και υπάρχει ο απαραίτητος ενθουσιασμός προσπαθούν να βγουν κάποιες ευκαιρίες που σου δίνουν μια ελπίδα ότι θα σκοράρεις. Ο παίκτης εκεί ξεχωρίζει… Όταν θα έρθει η στραβή, τι ψυχικά αποθέματα έχει για να μπορέσει να το γυρίσει».

Για το αν έχει μιλήσει με τον πρόεδρο και πώς βλέπει την κατάσταση αλλά και για το τι σκέφτεται για την επόμενη μέρα: «Είμαι δύο εβδομάδες στην ομάδα και προσπαθούμε καλά-καλά να τη μάθω. Έχουμε μία επαφή αλλά δεν συζητάμε γι’ αυτά τα θέματα. Προείχε το να κυνηγήσουμε κάποιο αποτέλεσμα σε αυτά τα δυο παιχνίδια».