Βαθμολογία

Παπαβασιλείου: «Ακόμη κρούω το καμπανάκι του κινδύνου»

Ο τεχνικός της ΑΕ Καραϊσκάκης, Σάκης Παπαβασιλείου θεωρεί πως δεν έχει τελειώσει η υπόθεση παραμονή για την ομάδα του. «Θα ξεκινήσω διαφορετικά την συνέντευξη για να πως τα καλύτερα λόγια, για την τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα Λάρισας, τους φίλους μου Νίκο Θεοδοσιάδη και Γ. Κούρτογλου, οι οποίοι έχουν καταπληκτική δουλειά στην ομάδα τους.

Ήμασταν πολύ καλοί στην αρχή και σε όλη την διάρκεια του αγώνα, δείξαμε καλό αγωνιστικό πρόσωπο, με δέκα τέσσερις έως δέκα πέντε τελικές ευκαιρίες στην αντίπαλη εστία».

Για την συνέχεια, τόνισε: «Πρέπει να δουλέψουμε στα τελειώματα των φάσεων. Ακόμη κρούω το καμπανάκι του κινδύνου, διότι δεν τελείωσε τίποτα ακόμη και ότι πρέπει να είμαστε πάντα «στην τσίτα». Πρέπει να φέρουμε γρήγορα και θετικά αποτελέσματα, για να φτάσουμε όσο πιο κοντά στην κορυφή».

Σε ερώτηση που του έγινε αναφορικά με τα νέα παιδιά της ομάδας του, επεσήμανε ότι δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και ο ανταγωνισμός είναι θεμιτός και να μην επαναπαυτεί κανένας, στην πορεία...

Από την πλευρά του ο αμυντικός της ΑΕ Καραϊσκάκης, Ορέστης Νικολόπουλος στάθηκε στην θέληση της ομάδας του λέγοντας χαρακτηριστικά: «Κερδίσαμε όλες τις προσωπικές μονομαχίες και δείξαμε μια ομάδα με εμπειρία, για την κατηγορία».