Βαθμολογία

ΠΑΕ ΠΑΟ: «Δεν τιμούν την ιστορία της ΑΕΛ τα λεγόμενα Κούγια»

Ανακοίνωση - απάντηση στα λεγόμενα του Αλέξη Κούγια εις βάρος του Παναθηναϊκού εξέδωσε η αθηναϊκή ΠΑΕ στην οποία όπως αναφέρει τα λεγόμενα του ιδιοκτήτη της ΑΕΛ, δεν τιμούν την ιστορία της ομάδας.

Οι «πράσινοι», όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση σέβονται απόλυτα την ΑΕΛ, την ιστορία της και τον κόσμο της και ότι τα λεγόμενα του κ. Κούγια απέχουν πολύ από την πραγματικότητα. Παράλληλα όπως αναφέρει η ανακοίνωση ο Παναθηναϊκός έχει μάθει να κερδίζει τα παιχνίδια μέσα στα γήπεδα, ενώ και τα λεγόμενα για το ήθος του Μαρίνου Ουζουνίδη εκθέτουν ουσιαστικά τον πάγκο της λαρισινής ομάδας, καταλήγει.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός σέβεται απόλυτα την ΑΕΛ και την ιστορία της και αύριο θα αγωνιστεί με πάθος για τη νίκη όπως άλλωστε κάνει σε κάθε αγώνα. Από εκεί και πέρα, όσα υποστηρίζει ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ, όχι μόνο απέχουν πολύ από την πραγματικότητα, αλλά επιπλέον δεν τιμούν την ιστορία και το ήθος της ομάδας που εκπροσωπεί. Ο Παναθηναϊκός δεν κλέβει παιχνίδια, αλλά τα κερδίζει μέσα στο γήπεδο! Οσο για το ήθος του προπονητή μας, Μαρίνου Ουζουνίδη, όχι μόνο δεν χωρά καμιά αμφισβήτηση, αλλά τα όσα ισχυρίζεται ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ εκθέτουν τον… πάγκο της ομάδας του».