Βαθμολογία

«Αποφάσισα να μπω στο ΤΑΤΟΥΑΖ μετά από μαθήματα υποκριτικής»

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος,μετά τη σαρωτική νίκη του στο SURVIVOR ,είδε τις μετοχές του να ανεβαίνουν, και τη φετινή σεζόν μπήκε στο καστ του ΤΑΤΟΥΑΖ. Ο ίδιος μιλά στο ''Πρώτο Θέμα'' για το πώς είπε το ''ναι'' αλλά και για το πότε άρχισε τις επαφές...

«Κάνω μια επαγγελματική κίνηση εντελώς καινούργια και διαφορετική. Ξεκίνησε με μια συζήτηση που είχα τον Αύγουστο με τον Αντρέα Γεωργίου, με τον οποίο μας γνώρισε ο Γιώργος Χρανιώτης. Μου έκανε την πρόταση, αρχικά είπα: “Εντάξει, παιδιά, ώπα”. Δεν είχα ακόμα δρομολογήσει βασικά πράγματα στη ζωή μου. Με τον καιρό και μέσα από συζητήσεις με τον Αντρέα και τον Κούλλη Νικολάου, μέσα από πρόβες και μαθήματα υποκριτικής, αποφάσισα να το κάνω. Είναι μια πρόκληση για μένα και θα ήθελα να τη δοκιμάσω. Όπως όλοι, έτσι και εγώ είχα σκεφτεί κάποια στιγμή στη ζωή μου τον εαυτό μου να παίζει στον κινηματογράφο. Αλλά αυτή ήταν μια εντελώς αθώα σκέψη.Δεν προσπάθησα να κρυφτώ. Ήταν και είναι πολύ έντονο αυτό που ζω. Ήταν σαν να βγήκα από μια πόρτα και να είχαν αλλάξει τα πάντα στη ζωή μου. Χρειάστηκα χρόνο για να το κατανοήσω, να δω τι παίζει ,και να αφουγκραστώ γιατί γίνεται. Για να αξιολογήσω την κατάσταση βάσει των δικών μου στάνταρ και να τη διαχειριστώ. Δυο τρεις έμπιστους φίλους και τους συνεργάτες μου. Όμως την απόφαση την πήρα μόνος μου. Για να έχω την ευθύνη του σωστού αλλά και του λάθους».

Όσον αφορά τον ήρωά του και το κλίμα στο κανάλι, είπε: «Θα είμαι ο Στέφανος Λαμπίρης, ένας επιχειρηματίας από τον Βόλο που θα εισβάλει στη ζωή δύο ανθρώπων. Θα παίζω περισσότερο τον καλό. Εισέπραξα μια αγκαλιά και από το κανάλι και από την παραγωγή και από τους ηθοποιούς. Για μένα αυτό είναι το πιο σημαντικό».