Βαθμολογία

Η Θύελλα το ντέρμπι της Ραφήνας, 1-0 την Τριγλία (video)

Η Θύελλα ήταν η μεγάλη νικήτρια του «Ελ Ραφήνικο», καθώς επικράτησε 1-0 της Τριγλίας και έκανε το μεγάλο βήμα για την εξασφάλιση της παραμονής της στον 7ο όμιλο της Γ' Εθνικής.

Το ματς δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας, με τις δύο ομάδες να βγάζουν πάθος, δύναμη και μεγάλη θέληση στο γήπεδο, αλλά τους τυπικά γηπεδούχους να πετυχαίνουν το γκολ πριν συμπληρωθεί μια ώρα αγώνα και να κρατούν το προβάδισμα τους ως το φινάλε.

Στο πρώτο μέρος ο δυνατός αέρας ευνοούσε την Τριγλία, που έβγαλε και τις δύο μοναδικές φάσεις σε 45 λεπτά. Ο Κατσαβριάς ήταν εκτελεστής και στις δύο περιπτώσεις με το ένα σουτ του να περνάει λίγο άουτ και στο δεύτερο ο Πάντος ήταν σε καλή θέση και μπλόκαρε.

Στο δεύτερο μέρος η Θύελλα, έχοντας υπέρ της τον αέρα, έγινε πιεστική από τα πρώτα λεπτά και με το… καλημέρα κέρδισε αριθμητικό πλεονέκτημα, αφού αποβλήθηκε ο Νικολακόπουλος με δεύτερη κίτρινη κάρτα για χέρι. Δύο λεπτά αργότερα ο Χαρακτίδης εκτέλεσε απευθείας το φάουλ, αλλά η μπάλα δεν του έκανε τα χατίρι αφού βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι!

Οι «πράσινοι» συνέχισαν να πιέζουν και στο 56’ πήραν κεφάλι στο σκορ με αρκετή δόση τύχης. Ο Χαρακτίδης εκτέλεσε απευθείας φάουλ, η μπάλα κόντραρε και άλλαξε πορεία και κατέληξε στη δεξιά γωνία του Ιωσήπου που είχε πέσει από την άλλη πλευρά. Η συνέχεια του ματς βρήκε την Τριγλία να πιέζει και να προσπαθεί να απειλήσει, όμως η Θύελλα κράτησε άνετα το «0» στα μετόπισθεν, ενώ σε δύο περιπτώσεις θα μπορούσε να έχει πετύχει και δεύτερο γκολ.

Η μία σε κόρνερ και πλασέ στην κίνηση του Γεραγωτέλλη που πέρασε λίγο άουτ και η δεύτερη σε αντεπίθεση με τον Ζέκιο, ο οποίος άνοιξε λίγο παραπάνω το κοντρόλ και έδωσε τη δυνατότητα στον Ιωσήπου να βγει και να αποκρούσει και στη συνέχεια απομάκρυναν οι αμυντικοί.

">http://

Θύελλα Ραφήνας (Σταύρος Ηλιόπουλος): Πάντος, Μανουσάκης, Φύτρος, Σουλτανίδης, Σωτηριάδης, Γεραγωτελλης, Χαρακτίδης, Αράπης (87' Μέγας), Σενέ (46' Μπουντάκης), Δημητρίου (46' Παπαδόπουλος), Ζέκιο (89' Σαντίκου)

Τριγλία Ραφήνας (Φώτης Θανέλλας): Ιωσήπου, Καμβύσης, Τσαγκάρης, Νικολακόπουλος, Τσακίρης, Καραγιάννης, Κότσι, Κατσαβριάς (57' Μακρής), Αμπτουραχμάνι, Ντάφλας (65' Εγκλαντίν), Βουτσιώτης.

πηγή: epsanastisentra.blogspot.gr