Βαθμολογία

Απόλυτη στήριξη σε Παράσχο από Απόλλωνα Σμύρνης

Η χθεσινή (17/2) ήττα στη Κέρκυρα από την τοπική ομάδα με 2-0 έφερε τον Απόλλωνα Σμύρνης στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας της Super League και έκανε ακόμα πιο δύσκολο το έργο της παραμονής.

Έτσι, δημοσιεύματα έκαναν λόγο για αντικατάσταση του προπονητή Γιώργου Παράσχου με τον Μάκη Χάβο που πριν λίγο καιρό είχε αποτελέσει παρελθόν από τον Παναιτωλικό. Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν ισχύει καθώς με ανακοίνωση της η Ελαφρά Ταξιαρχία έβαλε τέλος σε τέτοιου είδους σενάρια δηλώνοντας την στήριξη της στον Μακεδόνα τεχνικό.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, υπάρχει απόλυτη στήριξη στον 65χρονο τεχνικό και με αυτόν θα πορευτεί η ομάδα στα οκτώ εναπομείναντα παιχνίδια στα οποία θα προσπαθήσει να φτάσει στο στόχο της παραμονής. Παράλληλα στην ανακοίνωση γίνεται αναφορά και στα διαιτητικά λάθη, αλλά και στην κακοτυχία της αθηναϊκής ομάδας σε διάφορα παιχνίδια.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

Με αφορμή σημερινά δημοσιεύματα, η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ξεκαθαρίζει ότι η ομάδα μας βρίσκεται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση όσον αφορά την παραμονή της στην κατηγορία κυρίως λόγω εσφαλμένων διαιτητικών αποφάσεων και εξ αιτίας της ατυχίας της.

Παρά το γεγονός αυτό, η διοίκηση, το τεχνικό τιμ και οι ποδοσφαιριστές συνεχίζουμε όλοι μαζί μέχρι τέλους της προσπάθεια προκειμένου να επιτύχουμε τον στόχο μας. Τα δημοσιεύματα για συναντήσεις με άλλους προπονητές είναι αναληθή. Ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας και μόνο κακό κάνουν στην ομάδα μας.

Κακό στην ομάδα μας κάνουν και όσοι τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή αναλώνονται σε κριτική για τις όποιες επιλογές έχουν γίνει. Αυτό που προέχει είναι οι φίλαθλοι της ομάδας να βρίσκονται στο πλευρό του προπονητή και των ποδοσφαιριστών και να στηρίξουν τη δύσκολη προσπάθεια που κάνουν μέσα στους αγωνιστικούς χώρους. Οτιδήποτε άλλο μόνο αποπροσανατολιστικά για την ομάδα μας μπορεί να ενεργήσει και να κάνει ακόμα πιο δύσκολη της θέση της.