Βαθμολογία

Πλήθος κόσμου στον χορό της ΕΠΣΛ (PICS)

Το Σάββατο (17/2) στο κοσμικό κέντρο «Χίλια Χείλια» πραγματοποιήθηκε ο χορός της ΕΠΣΛ παρουσία πλήθος κόσμου. Η αίθουσα ήταν κατάμεστη από παράγοντες ομάδων, προπονητές, ποδοσφαιριστές, διαιτητές και φίλους του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Λάρισας. Η βραδιά έκλεισε με πολύ χορό, γλέντι και τραγούδι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Το μεγαλύτερο ευχαριστώ της Ένωσης ήταν για τους παράγοντες όλων των ομάδων, όλων των κατηγοριών καθώς και τους ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές που είναι αληθινοί ήρωες.

Το athleticlarissa ήταν εκεί και σας μεταφέρει όλο το ρεπορτάζ

Της Βάσως Γκατζούλη

Η συντονίστρια της βραδιάς ήταν η Αφροδίτη Πάτα που είναι υπάλληλος της Ένωσης. Προλόγισε την εκδήλωση αναφέροντας τα εξής: «Χρόνια πολλά εκ μέρους του προέδρου της ΕΠΣΛ κ. Δημήτρη Μπουχλαριώτη και του ΔΣ. Σας ευχαριστούμε για την παρουσία σας απόψε στην πρώτη χοροεσπερίδα του 2018 της Ένωσής μας και στην «πρώτη γιορτή του ποδοσφαίρου» της νέας μας διοίκησης».

Μπουχλαριώτης: «Νοικοκυρέψαμε την Ένωση»

Ο πρόεδρος κ. Δημήτρης Μπουχλαριώτης άνοιξε με το λόγο του την εκδήλωση. Συνοπτικά τα όσα είπε: «Έχουμε μόλις επτά μήνες και νοικοκυρέψαμε την Ένωση σε όλους τους τομείς. Θεσπίσαμε όλες οι συνεδριάσεις της Ένωσης να είναι ανοικτές και για τα ΜΜΕ όπου θα ακούγονται οι προτάσεις του και να επιλύονται τα θέματα. Δημιουργήσαμε την σχολή διαιτητών Uefa C, μεγάλη βαρύτητα δώσαμε όσον αφορά τα οικονομικά ώστε να υπάρχει διαφάνεια με τους ορκωτούς λογιστές, αφού δεν περισσεύει ούτε ένα ευρώ. Το μεγάλο μας στοίχημα είναι το Ενωσιακό γήπεδο. Η κλήρωση που βάλαμε για το αυτοκίνητο έχει πουλήσει 60.000 λαχνούς και προχωράμε».

Τα διακεκριμένα πρόσωπα

Η Αφροδίτη συνέχισε και ευχαρίστησε ιδιαιτέρως τα διακεκριμένα άτομα που τίμησαν με την παρουσία τους και ήταν οι εξής: Αστέριος Αντωνίου (αντιπρόεδρος της ΕΠΟ και πρόεδρος της ΕΠΣ Πέλλας), Παναγιώτης Δημητρίου (μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ και πρόεδρος της ΕΠΣ Αθηνών), Περικλής Λασκαράκης (ταμίας της ΕΠΟ και πρόεδρος της ΕΠΣ Θεσσαλίας), Εμμανουήλ Παλάσκας (πρόεδρος της ΕΠΣ Καρδίτσας), Αθανάσιος Μπουτζιώλης (πρόεδρος ΕΠΣ Τρικάλων), Αθανάσιος Παππάς (μέλος διοικητικού συμβουλίου και πρόεδρος επιτροπής διαιτησίας της ΕΠΣ Καρδίτσας), Γεώργιος Κωσταρόπουλος (εντεταλμένος σύμβουλος επί αθλητικών θεμάτων του δήμου Λαρισαίων), Γεώργιος Λαδόπουλος (αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας), Αθανάσιος Νασιακόπουλος (δήμαρχος Κιλελέρ), Αθανάσιος Αδαμόπουλος (αντιδήμαρχος οικονομικών δήμου Λαρισαίων), ο Σύνδεσμος Διαιτητών και Προπονητών Λάρισας, ο Ταξίαρχος Θεόδωρος Σαπλαούρας (ταξίαρχος και εκπρόσωπος της 1ης Στρατιάς), Ιωάννης Διαμαντίδης (εκπρόσωπος ΕΠΣ Μακεδονίας), Κωνσταντίνος Μαστοροδήμος (α’ αντιπρόεδρος ΕΠΣ Ημαθίας), Μάλαμας Τεβεκέλης (εκπρόσωπος ΠΑΕ ΠΑΟΚ).

Οι βραβεύσεις

Η εκδήλωση ξεκίνησε με μια σειρά βραβεύσεων, ανθρώπων, συλλόγων και φορέων που ξεχωρίζουν για την παρουσία τους και την προσφορά τους. Ο κ. Δημήτρης Μπουχλαριώτης βράβευσε την ΕΠΟ, το βραβείο παρέλαβε ο κ. Αστέριος Αντωνίου. Ο κ. Λευτέρης Γρηγοριάδης βράβευσε τον κ. Χρήστο Θεοδωράκη ως τον μακροβιότερο προπονητή και πρόεδρο της απομακρυσμένης ομάδας του Δολιχιακού. Ο κ. Βασίλης Νταβαρούκας βράβευσε τον κ. Νικόλαο Κατσιάβα, πρώην αρχιδιαιτητή της ΕΠΣΛ για το ήθος του και την προσφορά του. Ο κ. Ειρηναίος Καργιώτης βράβευση τον κ. Στέφανο Μπόρα ως έναν από τους παλαιότερους φυσιοθεραπευτές αφού συνέβαλε στην ανάπτυξη του ταμείου αρωγής της ΕΠΣΛ και σαν ποδοσφαιριστής και παράγοντας της Θύελλας Μεγάλου Ελευθεροχωρίου. Ο κ. Μιχάλης Λίταινας βράβευσε τον κ. Δημήτρη Αβραμούλη ως παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ, για την συνολική του προσφορά στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και σαν ποδοσφαιριστή, αλλά και παράγοντα του σωματείου Κεραυνού Παραποτάμου. Στη συνέχεια βραβεύτηκαν τρεις ποδοσφαιρική σύλλογοι του νομού μας, που μας εκπροσωπούν στα εθνικά πρωταθλήματα. Η ΑΕΛ που μας εκπροσωπεί στην Σούπερ Λίγκα. Ο κ. Παναγιώτης Δημητρίου βράβευση της ΠΑΕ ΑΕΛ και τον κ. Σωτήρη Μάρκου ως εκπρόσωπο του Δ.Σ. Ο Απόλλων Λάρισας βραβεύτηκε για την κατάκτηση του περσινού πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Ο κ. Ιωάννης Γκουτζαμάνης παρέδωσε το βραβείο στον πρόεδρο του Απόλλωνα Λάρισας κ. Παναγιώτη Μαντζανά. Ο Αχιλλέας Φαρσάλων βραβεύτηκε για την άνοδό του στη Γ’ Εθνική και κατάκτηση του πρωταθλήματος και κυπέλλου της ΕΠΣΛ. Ο κ. Αργύρης Γκρίμπας παρέδωσε το βραβείο στον πρόεδρο του Αχιλλέα Φαρσάλων κ. Χρήστο Τσαπραΐλη. Οι τελευταίες τρεις βραβεύσεις αφορούσαν τους χορηγούς. Ο κ. Ευάγγελος Αλατάς βράβευσε την εταιρεία De-tox που είναι χορηγός στην Α’ ΕΠΣΛ. Το βραβείο παρέλαβε ο κ. Νικόλας Γαλάνης που είναι συνιδιοκτήτης της εταιρείας. Ο κ. Δημήτρης Καρκατσέλας βράβευσε το κατάστημα παιχνιδιών «Επιλογές» που είναι χορηγός στα τμήματα υποδομών. Το βραβείο παρέλαβε ο ιδιοκτήτης κ. Κωνσταντίνος Τριανταφύλλου. Και ο κ. Παντελής Τσακίρης βράβευσε την Givova που είναι χορηγός στις Μικτές, το βραβείο παρέλαβε ο κ. Δημήτρης Πετρωτός.

ΚΛΙΚ από την όμορφη βραδιά…