Βαθμολογία

Παράσχος: «Μάχη μέχρι το τέλος»

Την ήττα με 2-0 γνώρισε το απόγευμα του Σαββάτου (17/2) στην Κέρκυρα ο Απόλλων Σμύρνης με αποτέλεσμα να πέσει στην προτελευταία θέση και να κυνηγά πλέον τους Φαίακες γνωρίζοντας πως δεν τους έχει ούτε στην ισοβαθμία.

Στη συνέντευξη Τύπου ο Γιώργος Παράσχος είπε πως η ομάδα του δημιούργησε ευκαιρίες αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει λόγω άγχους και ανικανότητας και προσέθεσε πως θα γίνει μάχη μέχρι το φινάλε για την παραμονή στην κατηγορία. Αναλυτικά όσα είπε:

«Νομίζω ότι οι δυο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο είναι κρίμα δηλαδή που κάναμε τόσες ευκαιρίες και δεν μπορέσαμε να προηγηθούμε. Αποδεικνύεται ότι στην ομάδα μας παρότι δημιουργούμε ευκαιρίες δεν μπορούμε να σκοράρουμε. Είτε θέλετε από ανικανότητα είτε από το άγχος που έχει δημιουργηθεί στα παιδιά δυστυχώς έχουμε το ίδιο πρόβλημα και από εκεί και πέρα στο 43-44' σε ένα φάουλ που κατά τη γνώμη μου ήταν αυστηρό δεχθήκαμε και το γκολ».

Προσέθεσε ακόμη: «Από και πέρα στο δεύτερο μέρος η Κέρκυρα έπαιξε έξυπνα, γύρισε πίσω και με τους γρήγορους κυνηγούς τους οποίους έχει μας δημιούργησε αρκετά προβλήματα όπου ήρθε και το δεύτερο γκολ. Νομίζω ότι και οι δυο ομάδες έχουν αρκετό δρόμο μπροστά τους και θα γίνει μάχη μέχρι το τέλος το ποια ομάδα από τις δυο θα σωθεί. Δεν νομίζω ότι μπορεί να εμπλακεί και άλλη ομάδα. Λόγω του προγράμματος. Θα βγάλουμε την ψυχή μας μέχρι το τέλος εμείς οι δυο».