Βαθμολογία

Ματζουράκης: «Έχουμε δουλειά ακόμα»

Μεγάλη νίκη πήρε το απόγευμα του Σαββάτου (17/2) η Κέρκυρα στη μάχη της παραμονής με το 2-0 επί του Απόλλωνα Σμύρνης, αφού με αυτό το τρίποντο τον προσπέρασε στη βαθμολογία.

Στη συνέντευξη Τύπου ο Γιάννης Ματζουράκης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την απόδοση των παικτών του και την αισιοδοξία του για τη συνέχεια. Τόνισε, πάντως, πως τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα, αφού υπάρχει αρκετός δρόμος.

«Ένας δύσκολος αγώνας, είχα μια ομάδα που ανταποκρίθηκε αν εξαιρέσω το πρώτο κομμάτι στην αρχή, βρήκε τον ρυθμό της, είχε ισορροπία στο παιχνίδι της, πάθος, 34 κλεψίματα έκανε και δουλειά. Θέλω να τους συγχαρώ, να ξεκουραστούν δυο μέρες γιατί έχουμε πολύ δουλειά ακόμα. Υπάρχει δρόμος και για εμάς που κερδίσαμε και τον Απόλλωνα», είπε αρχικά.

Μετά ρωτήθηκε τι αλλαγές έχει κάνει και οι Φαίακες δείχνουν βελτιωμένοι: «Αυτά δεν τα έκανα εγώ ποτέ, τώρα θα τα κάνω. Δουλεύουμε όλοι μαζί καλά. Προσπαθούμε για το καλύτερο, είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια τους, είναι αφοσιωμένοι και αυτό που βλέπω εγώ είναι ότι έχουμε πρόοδο».

Για τη μάχη της παραμονής και αν Κέρκυρας και Απόλλων είναι οι δύο ομάδες που παλεύουν για μία θέση: «Νομίζω ότι πρωτίστως η μάχη θα δοθεί μεταξύ μας. Από εκεί και πέρα δεν το ξέρει κανείς. Σαφώς προπορεύονται κάποιες ομάδες με μικρή διαφορά αλλά υπάρχει δρόμος. Τώρα μόλις μπήκαμε στο τελευταίο τρίτο του πρωταθλήματος».

Για τον Τουράμ είπε ότι «κοιτάξτε να δείτε, ήταν απώλεια και στο προηγούμενο παιχνίδι. Αυτό είπα στους γιατρούς να φροντίσουμε να τον κάνουμε καλά. Το παιδί προσπάθησε αλλά δεν μπόρεσε. Πρέπει να του δώσουμε χρόνο είναι καλός παίκτης, τον θέλει η ομάδα». Κλείνοντας του ζητήθηκε ένα σχόλιο για το αν είναι αισιόδοξος: «Αυτό με ρωτήσατε την προηγούμενη φόρα και είπα ναι, τώρα ακόμα περισσότερο».