Βαθμολογία

Παντελίδης: «Δεν είναι αδιάφοροι οι παίκτες...»

Την τέταρτη φετινή του ήττα από τον Ατρόμητο γνώρισε ο Αστέρας Τρίπολης, με τον Σάββα Παντελίδη να χαρακτηρίζει άδικο το 0-1 στη συνέντευξη Τύπου. Παράλληλα, ο τεχνικός των Αρκάδων τόνισε ότι οι παίκτες του δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και δεν είναι σε καμία περίπτωση αδιάφοροι.

«Χάσαμε την ευκαιρία να προηγηθούμε στο πρώτο ημίχρονο, όπου ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο. Πιέσαμε τον Ατρόμητο, δημιουργήσαμε φάσεις που θα μπορούσαν να μας έχουν δώσει προβάδισμα και να είχε τελείως διαφορετική εικόνα το παιχνίδι.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο αντίπαλος ισορρόπησε, σε κάποια σημεία ήταν και καλύτερος. Όμως νομίζω ότι το αποτέλεσμα είναι άδικο. Γιατί, βάσει των ευκαιριών, αν μη τι άλλο δεν έπρεπε να χάσουμε. Έτσι είναι όμως το ποδόσφαιρο, συνεχίζουμε.

Από τη μέρα που ήρθα, κοιτάζω παιχνίδι με παιχνίδι. Πριν παίξουμε με τον Παναθηναϊκό βρεθήκαμε στην τελευταία θέση. Προσπαθούμε να πάρουμε από όλα τα παιχνίδια το καλύτερο. Κάποιες φορές το καταφέρνουμε, κάποιες όχι.

Βλέπω μια ομάδα που προσπαθεί μέσα στο γήπεδο. Οι ποδοσφαιριστές δεν είναι αδιάφοροι, δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό. Νομίζω ότι έχουμε πάρει από τους ποδοσφαιριστές μας κάτι περισσότερο από το 100% σε διάρκεια», δήλωσε ο Παντελίδης.

Ενώ για το ποιο ήταν το αρχικό του πλάνο για το παιχνίδι, ανέφερε: «Το πλάνο ήταν να πιέσουμε ψηλά τον αντίπαλο, όσο πιο ψηλά γίνεται, γιατί ο Ατρόμητος είναι μια ομάδα πολύ επικίνδυνη με την μπάλα στα πόδια.

Σίγουρα μας βοήθησε και ο τρόπος που αντιμετώπισε το παιχνίδι μας στο πρώτο ημίχρονο, γιατί δεν μπορούσαν να κρατήσουν μπάλα. Όμως, όταν έχεις ένα τόσο καλό πρώτο ημίχρονο και δεν μπορείς να προηγηθείς, δεν είναι εύκολο».