Βαθμολογία

Ελευθεραί, ο φονέας των γιγάντων

Τρεις ομάδες διεκδικούν επί ίσοις όροις την απευθείας άνοδο τους στην κορυφαία κατηγορία του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου του νομού Λάρισας, το Κιλελέρ, ο Αετός Μακρυχωρίου και ο Αμπελωνιακός.

Τρεις πραγματικά πολύ καλές και ποιοτικές ομάδες που θα παλέψουν μέχρι τέλους για την πρωτιά και τον απευθείας προβιβασμό στην μεγάλη κατηγορία. Οι τρεις αυτές ομάδες έχουν βρει τον ...δάσκαλο τους, όμως από το Ελευθεραί.

Μια εξίσου πολύ καλή ομάδα που είναι σε διαρκή άνοδο από όταν ανέλαβε την τεχνική ηγεσία ο κ. Μάκης Αλεξούδης και έχει καταφέρει να αποτελεί έναν φονέα των γιγάντων, καθώς έχει νικήσει στο δεύτερο γύρο και τις τρεις αυτές ομάδες, τις δυο μάλιστα εκτός έδρας.

Αρχικά το Σάββατο 20 Ιανουαρίου υποχρέωσε το Κιλελέρ στην πρώτη του εντός έδρας ήττα καθώς το νίκησε με 0-2, ενώ την προηγούμενη Κυριακή (11/2) επικράτησε με 3-1 του Μακρυχωρίου εντός έδρας, πριν το σημερινό (17/2) τρίποντο στην έδρα του Αμπελωνιακού με 2-1.

Αν το Ελευθεραί είχε καλύτερη εικόνα στα πρώτα παιχνίδια και δεν είχε αρκετές απώλειες ίσως να ήταν και αυτό σε θέση να διεκδικεί την άνοδο στην Α' ΕΠΣΛ. Βέβαια στο ποδόσφαιρο το αν δεν υπάρχει και πάμε με τα δεδομένα που υπάρχουν.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ