Βαθμολογία

Νέα μεγάλη επιτυχία για το Ελευθεραί!

Το Ελευθεραί πέρασε νικηφόρα από την δύσκολη έδρα του Αμπελωνιακού κερδίζοντας με σκορ 1-2. Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, στο 25’ το σουτ του Ελευθέρογλου πήγε στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 30’ ο ίδιος παίκτης εκμεταλλεύτηκε λάθος στην άμυνα του Ελευθεραί και με πλασέ άνοιξε το σκορ. Στο ίδιο λεπτό έχουμε χαμένο τετ α τετ για τον Χατζή Κ. Στο 35’ το σουτ έκανε ο Θεοδώρου έδιωξε αμυντικός τον κίνδυνο. Οι φιλοξενούμενοι όμως ισορρόπησαν το ματς και στο 40’ ύστερα από κόρνερ το Θεοδώρου και σύγχυση στην περιοχή με διπλή προσπάθεια ο Νέλι έκανε το 1-1.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά. Στο 62’ στην κόντρα βγήκε ο Καββαδία που πέρασε τον αμυντικό, όμως δεν τα κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Και στο 68’ η συνεργασία του Νέλι με τον Χατζή Γ. έκανε το 1-2 αφού ο τελευταίος με σουτ από 30 μέτρα κατάφερε να στείλει τη μπάλα στο παραθυράκι.

Στο 85’ ο Κουρούκας μόνος του έχασε μοναδική ευκαιρία να πετύχει και άλλο τέρμα. Τελευταία καλή στιγμή ήταν για τους γηπεδούχους με το σουτ του Αλεξανδρή να περνάει ξυστά άουτ.

*Όπως μας είπε ο προπονητής του Ελευθεραί κ. Μάκης Αλεξούδης η ομάδα αφιερώνει τη νίκη στους τραυματίες Νίκο Καλαμπάκα και τον τερματοφύλακα Θοδωρή Σαρακατσάνη. Επίσης η διοίκηση ευχαριστεί τον Αμπελωνιακό για την φιλοξενία.

Αμπελωνιακός (Γιάννης Αλεξούλης): Βραζιτίκος, Μαυρίδης (80’ Σουμπάση), Φουδούλης, Αλεξόπουλος, Δαλακώνης, Μεσημέρης, Αλεξανδρής, Καρυπίδης, Χατζούλης, Τσετιροκλής, Ελευθέρογλου (71’ Μπατζιανούλης).

Ελευθεραί (Μάκης Αλεξούδης): Κουκουφίκης, Βαρσάμης, Αετόπουλος, Τσίτουρας, Μέκρας Χ., Χατζής Γ., Νέλι, Θεοδώρου (82’ Κουρούκας), Χατζής Κ. (75’ Μέκρας Γ.), Μαυρουδής (85’ Κολοβός), Καββαδίας (70’ Ράχης).

ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ