Βαθμολογία

Τετράστερο Βλαχογιάννι κόντρα στα Βούναινα

Εντυπωσιακή εμφάνιση και νίκη για την Δόξα Βλαχογιαννίου η οποία ήταν σαρωτική απέναντι στα Βούναινα τα οποία και νίκησε με 4-1 για την 21η αγωνιστική της Α' ΕΠΣΛ DeTox.

Η ομάδα του Νίκου Φακίτσα ήδη από το εικοσάλεπτο ήταν μπροστά με 3-0!!!, ενώ παρότι τα Βούναινα μείωσαν σε 3-1 πριν το ημίχρονο, στην επανάληψη οι γηπεδούχοι πέτυχαν ακόμα ένα τέρμα και έφτασαν στη νίκη και τους 18 βαθμούς την ώρα που τα Βούναινα παρέμειναν στους 22.

Μόλις στο 7' ο Μπαντής έβγαλε τη σέντρα και ο Δραγατσίκης με κεφαλιά έκανε το 1-0, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Πάτσης κέρδισε το ριμπάουντ μετά από σέντρα και πλάσαρε ιδανικά τον Ζεϊμπέκη για το 2-0. Η Δόξα με την συμπλήρωση του εικοσαλέπτου έφτασε στο 3-0 όταν ο σκόρερ του 2-0 Πάτσης κέρδισε πέναλτι και ο Σωκράτης Φακίτσας από τα έντεκα βήματα, έκανε τρία τα τέρματα της ομάδας του.

Ο Φώτης Μερτζανίδης ήταν αυτός που μείωσε για την ομάδα του Θοδωρή Εμμανουήλ στο 26' ύστερα από ωραία προσπάθεια και σουτ από το ύψος του πέναλτι με το 3-1 να είναι το σκορ του πρώτου μέρους. Στο δεύτερο ημίχρονο και πιο συγκεκριμένα στο 71' ο Αλεξίου με ωραία προσπάθεια και σέντρα στο δεύτερο δοκάρι βρήκε τον Φακίτσα και αυτός με ιδανικό τελείωμα πέτυχε το 4-1 που ήταν και το τελικό σκορ.

Οι δυο ομάδες τελείωσαν το παιχνίδι με δέκα παίκτες καθώς στο 73' αποβλήθηκε ο Μυτούλα με απευθείας κόκκινη για το Βλαχογιάννι και ο Ξαφάρας με δεύτερη κίτρινη.

Δόξα Βλαχογιαννίου (Νίκος Φακίτσας): Βλιώρας, Δραγατσίκης, Οικονόμου (65' Λάκης), Μάρκου, Μυτούλας, Αθανασούλης, Γκουρομπίνος, Πάτσης (75' Πάσσος), Φακίτσας, Μπαντής (83' Καλογιάννης), Ιγγλέζος (35' λ.τ. Αλεξίου).

Βούναινα (Θοδωρής Εμμανουήλ): Ζεϊμπέκης, Χατζηλιάδης Γ., Κατσιώτης, Καρέτζος (75' Γιουρούκης), Ξαφάρας (46' λ.τ. Φαρμάκας), Μερτζανίδης Η., Χριστοδούλου, Τσανάς, Νταναβάρας, Καζάνι Κ (67' Ραπτόπουλος).