Βαθμολογία

Εύκολα και απλά, Ηρακλής Λ. - Νέα Πολιτεία 3-0

Εύκολο απόγευμα είχε σήμερα (17/2) το μεσημέρι ο Ηρακλής Λάρισας ο οποίος επικράτησε με 3-0 της Αστραπής Νέας Πολιτείας για την 21η αγωνιστική της Α' ΕΠΣΛ DeTox.

Η ομάδα του Γιάννη Τσακμακίδη, που με τη νίκη αυτή αύξησε την διαφορά της στους τρεις βαθμούς από τον Οικονόμο Τσαριτσάνης, σκόραρε δυο τέρματα στο πρώτο μέρος και ένα στο δεύτερο, ενώ είχε και τρια δοκάρια για μεγαλύτερο σκορ.

Με την συμπλήρωση του πρώτου ημιώρου ο Μπάμης με σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 1-0, για να σημειώσει πέντε λεπτά αργότερα ο Αποστόλου με πλασέ το 2-0 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου. Το τελικό 3-0 πέτυχε στο 60' ο Γκιουρσάνης με πλασέ. Δοκάρια είχαν οι Μπάμης, Χρηστίδης, Ζαφειρίου.

Ηρακλής Λάρισας (Γιάννης Τσακμακίδης): Αναστασίου (67' Ντιντής), Πατσής (65' Λάμπρου), Γιαννακόπουλος, Φορτομάρης, Ψωμολιάς, Μπάμης, Χρηστίδης, Φουρίκης, Γκιουρσάνης, Ζαφειρίου (75' Νάστας), Αποστόλου (60' Φώτος).

Αστραπή Νέας Πολιτείας (Βαγγέλης Μπρισίμης): Σκάρλος, Βουβουσίρας (75' Λιάκος), Χλωρός, Κατσάνος, Ζήσης, Σιάρκος (50' Πράπας), Σκόμπας (46' Τόπης), Καλτσάς (70' Αντωνόπουλος), Σκουλίδης, Πουρνάρας, Πέτσης.