Βαθμολογία

Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος 0-1

Σε ένα παιχνίδι με αρκετές ευκαιρίες που δεν άξιζε να ολοκληρωθεί με «λευκή» ισοπαλία, ο Ατρόμητος κατάφερε να σκοράρει στο 91’ και να πάρει τη νίκη με 1-0 στην έδρα του Αστέρα Τρίπολης χάρη σε γκολ του Χατζηισαΐα.

Το… ρεσιτάλ των χαμένων ευκαιριών ξεκίνησε στο 4’ με τον Βασιλικάκη να αστοχεί σε τετ α τετ, ενώ η «απάντηση» του Αστέρα ήρθε με τον Μανιά να κάνει κακό τελείωμα σε τετ α τετ στο 15’ και τον Πασαλίδη να αστοχεί προ κενής εστίας στο 39’. Στο 40’ ακυρώθηκε σωστά γκολ του Μανιά για χέρι.

Από εκείνο το σημείο και έπειτα, όμως, ο Ατρόμητος κυριάρχησε και δημιούργησε κλασικές ευκαιρίες, όμως οι Ντιγκινή (54’), Μπουσουλάτζιτς (69’), Βασιλακάκη (72’) και Ντάουντα (81’), μέχρι να έρθει το νικητήριο γκολ του Χατζηισαΐα στο 91’!

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Σ. Παντελίδης): Αθανασιάδης, Μπέρτος, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Τόνσο, Καλτσάς (74' Κυριακόπουλος), Τσιλιανίδης (61' Ζααντί), Μανιάς (77' Δουβίκας).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Ντ. Κάναντι): Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Χατζηϊσαΐας, Ρισβάνης, Γιαννούλης, Μπουσούλατζιτς, Σάκιτς (46' Ντάουντα), Μάντσον, Ντιγκινί (58' λ. τρ. Μπρούνο Φελίπε), Βασιλακάκης, Ουάρντα (94' Καρασαλίδης).