Βαθμολογία

Πάτησε κορυφή το Κιλελέρ, 2-0 στο Μακρυχώρι (PICS)

Το Κιλελέρ ήταν η ομάδα που έφτασε στη νίκη στο μεγάλο ντέρμπι στο Μακρυχώρι κόντρα στον Αετό καθώς επικράτησε με 2-0, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Α1 ΕΠΣΛ.

Η ομάδα του Δημήτρη Δανιλούλη είχε την ουσία στο σημερινό ντέρμπι και έφτασε στα δυο τέρματα, ένα σε κάθε ημίχρονο, που την φέρνουν στην κορυφή με 49 βαθμούς, έναντι 47 του Μακρυχωρίου.

Ένα πολύ δυνατό παιχνίδι σε αθλητικά πλαίσια, ένα πραγματικό ντέρμπι πρωτοπόρων που διεξήχθη υπό την παρουσία αρκετών φιλάθλων των δυο ομάδων και με ηλιόλουστο καιρό, πράγμα που το απόλαυσαν όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο.

Αγωνιστικά στο πρώτο ημίχρονο το Μακρυχώρι, το οποίο αγωνίστηκε χωρίς τους βασικούς κεντρικούς αμυντικούς του Αλμυρούλη και Τσαπλέ,  προσπαθούσε να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις χωρίς αποτέλεσμα όμως καθώς δεν απείλησε, πλην μια φάσης και η οποία ήταν από στημένο, ενώ στον αντίποδα το Κιλελέρ ήταν πολύ επικίνδυνο στις αντεπιθέσεις και στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους μπόρεσε να πάρει προβάδισμα.

Στην επανάληψη ίδιο πάνω κάτω σκηνικό με τους γηπεδούχους να μην μπορούν να δημιουργήσουν φάσεις μπροστά στην εστία του Βάιου, ενώ το Κιλελέρ, το οποίο όπως και στο πρώτο μέρος έτσι και εδώ είχε την ουσία και με το τέρμα του Κουσιώρα έκανε το 0-2 κλειδώνοντας ουσιαστικά και τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Δεκατρία λεπτά μετά το πρώτο σφύριγμα είχαμε την πρώτη καλή φάση της αναμέτρησης όταν ο Τίκος από πλευράς γηπεδούχων εκτέλεσε φάουλ λίγο έξω από την περιοχή με τον Βάιο να διώχνει δύσκολα με τα ακροδάχτυλα σε κόρνερ. Στα τελευταία δευτερόλεπτα του πρώτου μέρους το Κιλελέρ άνοιξε το σκορ όταν ο Βράκας εκτέλεσε κόρνερ και ύστερα από αναταραχή μέσα στη περιοχή ο Παπαδημητρίου με σκαφτή κεφαλιά έκανε το 0-1.

Η πρώτη καλή φάση της επανάληψης ήταν και το γκολ για την ομάδα του κ. Δανιλούλη καθώς στο 70' ο Κουσιώρας με πλασέ έκανε το 0-2 με την μπάλα να καταλήγει αργά και βασανιστικά στα δίχτυα του Γκικούδη. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Φουσίκας εκτέλεσε φάουλ με τον τερματοφύλακα να αποκρούει ασταθώς και την μπάλα να απομακρύνεται. Και κάπως έτσι ολοκληρώθηκε το σημερινό παιχνίδι που βρήκε μεγάλο νικητή το Κιλελέρ με 2-0.

Διαιτησία: Βλιώρας (Νίκζας, Ακρίβος).

Αετός Μακρυχωρίου (Δημήτρης Τσέτσιλας): Γκικούδης, Τσιαντούλης, Τίκος, Δάσσιος, Σουφχάρας, Καπετάνις, Πάσσιος (78' Μητσογιάννης), Μπάρδας (78' Μπούκας), Φουσίκας, Καλούσης, Σαμπάνις (65' Τζίκα Ι.).

Κιλελέρ (Δημήτρης Δανιλούλης): Βάιος, Δούρος, Ζιόμπουρας, Παλάσκας, Καρακάνος, Βράκας (80' Κολοβός), Γουρνάρης, Παπαδημητρίου, Τζατζάκης (87' Νεστορίδης), Κουσιώρας (90'+1 Κασιός), Γαγάρας (89' Φαρμάκας).

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗΣ