Βαθμολογία

Κέρκυρα - Απόλλων Σμύρνης 2-0

Μια πολύ σημαντική νίκη με σκορ 2-0, στη μάχη της παραμονής, πήρε σήμερα (17/2) η ομάδα της Κέρκυρας απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης, στο νησί των Φαιάκων για την 22η αγωνιστική της Super League.

Η ομάδα του Ιονίου ήταν καλύτερη στην αναμέτρηση και έφτασε δίκαια στη νίκη η οποία την φέρνει μετά από πολύ καιρό πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού καθώς έφτασε τους 18 βαθμούς, έναντι 16 της Ελαφράς Ταξιαρχίας που είναι πλέον εκεί.

Οι Φαίακες άνοιξαν το σκορ στο 40' όταν ο Ρόλε εκτέλεσε φάουλ με την μπάλα να καταλήγει στην συμβολή των δοκών και εν συνεχεία χτυπώντας στη πλάτη του Τσόβιτς κατέληξε στα δίχτυα για το 1-0 που ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Η ομάδα του Γιάννη Μαντζουράκη "κλείδωσε" ουσιαστικά την νίκη της στο 69' όταν ο Επστάιν εκμεταλλεύτηκε τα τραγικά λάθη της άμυνας του Απόλλωνα και πλάσαρε εύστοχα τον Τσόβιτς για το 2-0. Ένα 2-0 που παρέμεινε μέχρι και τη λήξη της αναμέτρησης.

Κέρκυρα (Γιάννης Μαντζουράκης): Γιαννακόπουλος, Σπίνουλας, Γρομητσάρης, Αντέτζο, Λέκοβιτς, Σιόντης, Μπαλάφας, Γεωργίου, Ρόλε (82' Μυτίδης), Επστάιν (70' Αρτυματάς), Τουράμ (33' λ.τ. Παμλίδης).

Απόλλων Σμύρνης (Γιώργος Παράσχος): Τσόβιτς, Στάθης, Ζησόπουλος, Μπαρτολίνι (71' Καστιγιέχος), Κοντοές, Παπάζογλου, Τσουκαλάς, Ντεβέσα (59' Κονέ), Αλμπάνης, Ναδάλες (59' Ανιέτε), Στόουκς.