Βαθμολογία

Οριστικό το -3 στη Βέροια

Οι αρνητικές εξελίξεις δεν σταματούν για τη Βέροια, καθώς το βράδυ της Παρασκευής (16/2) έγινε γνωστό από την Ένωση Β' Εθνικής ότι αφαιρούνται οριστικά 3 βαθμοί λόγω των οφειλών που υπάρχουν προς τον Αντόνιο Τομάς.

Οι Ημαθιώτες είχαν ενημερώσει ότι έδωσαν 5.000 ευρώ στον Ισπανό, φαίνεται όμως ότι άκρη δεν βρέθηκε και το -3 δεν αλλάζει με τίποτα πια, με τη διοργανώτρια αρχή να δημοσιοποιεί τη βαθμολογία και στην οποία η «Βασίλισσα του Βορρά» με 11 πόντους βρίσκεται πια πάνω μόνο από τον Αχαρναϊκό, που έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.

Πλέον, μένει να φανεί αν θα υπάρξει και -3 ένεκα Μπατιόν κι ενώ σε μια ενδεχόμενη τρίτη αφαίρεση βαθμών η Βέροια θα αποβληθεί. «** Σας ενημερώνουμε ότι σε εκτέλεση της υπ. αριθμ:121/2017 απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο., που έχει κοινοποιηθεί στην ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ & στη FOOTBALL LEAGUE και αφού παρήλθε άπρακτη η ημερομηνία προθεσμίας που το Δικαστήριο έταξε στην ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ την εξόφληση της επιδικασθείσης χρηματικής ποινής απαίτησης του αιτούντος ποδοσφαιριστή ΤOMAS GONZALEZ ANTONIO, από την ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ αφαιρούνται τρεις ( 3 ) βαθμοί από τον οικείο βαθμολογικό πίνακα», αναφέρεται στην ενημέρωση της Ένωσης Β' Εθνικής.