Βαθμολογία

Νοκ-άουτ και ο Μυστακίδης στον Παναθηναϊκό

Σταματημό δεν έχουν τα προβλήματα στην ομάδα του Παναθηναϊκού η οποία θα στερηθεί ακόμα έναν ποδοσφαιριστή της για το παιχνίδι της Καθαράς Δευτέρας (19/2 19:30) στη Λάρισα κόντρα στην ΑΕΛ για την 22η αγωνιστική της Super League.

Το νέο πρόβλημα του "τριφυλλιού" ακούει στο όνομα Γιάννης Μυστακίδης καθώς ο νεαρός επιθετικός θα μείνει εκτός δράσης για έναν περίπου μήνα κάτι που σημαίνει ότι χάνει το ματς στον θεσσαλικό Κάμπο, αλλά και το ντέρμπι με Ολυμπιακό, συν τα παιχνίδια με Λαμία, Αστέρα Τρίπολης.

Ο 23χρονος άσος αισθάνθηκε κάποιες ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο και διαπιστώθηκε ότι δεν έχει γίνει σωστή επούλωση στο σημείο που είχε κάνει πέρυσι το χειρουργείο του για την αποκατάσταση του τραυματισμού του. Μάλιστα επείδη ο παίκτης παίζει ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ στον Παναθηναϊκό, ο παίκτης θα υποβληθεί στην συμπρωτεύουσα σε αρθροσκόπηση.

Αναλυτικά η επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

"Ο Γιάννης Μυστακίδης επανήρθε στην αγωνιστική δράση λίγο πριν το δανεισμό του στον Παναθηναϊκό μετά από πλαστική προσθίου χιαστού και συρραφή έσω μηνίσκου στο αριστερό γόνατο. Μαγνητική τομογραφία που έγινε λόγω συνεχιζομένων συμπτωμάτων στην περιοχή του μηνίσκου, έδειξε ατελή επούλωση στο σημείο της ραφής. Κατόπιν συνεννόησης του γιατρού του Παναθηναϊκού, Γιάννη Λεβάκου με τον ομόλογό του του ΠΑΟΚ, Μανώλη Παπακώστα, ο παίκτης επιστρέφει αύριο στη Θεσσαλονίκη για να υποβληθεί σε αρθροσκοπικό καθαρισμό του μηνίσκου το Σαββατοκύριακο".

Έτσι με δεδομένες τις απουσίες του τιμωρημένου Άλτμαν, του τιμωρημένου και παράλληλα τραυματία Κουρμπέλη, αλλά και των τραυματιών Μολίνς, Μυστακίδη καταλαβαίνει κανείς το πόσο σοβαρά προβλήματα αντιμετωπίζει ενόψει ΑΕΛ ο τεχνικός των "πράσινων" Μαρίνος Ουζουνίδης.