Βαθμολογία

Η Αναγέννηση Καλοχωρίου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα (PICS)

Την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε την Πέμπτη (16/2) η ποδοσφαιρική ομάδα της Αναγέννησης Καλοχωρίου.

Της Βάσως Γκατζούλη

Εκεί βρέθηκαν τοπικοί φορείς, ο δήμαρχος Κάτω Ολύμπου κ. Κωνσταντίνος Κολλάτος, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ. Μιχαήλ Καρατέγος, οι αντιδήμαρχοι κ. Βασίλειος Ζάχος, Ιωάννης Αργυρίου και Αστέριος Σαϊτης.

Ο αντιπρόεδρος της Αναγέννησης Καλοχωρίου κ. Θεόδωρος Ντόντος, ο πρόεδρος του τοπικού διαμερίσματος Νέσσονος κ. Ιωάννης Σακαβός, ο πρώην αντιδήμαρχος και νυν δημοτικός σύμβουλος κ. Γεώργιος Έξαρχος, πρόεδρος δημοτικού διαμερίσματος κ. Ιωάννης Όσσας και πρόεδρος δημοτικού διαμερίσματος κ. Ελευθέριος Σεβδαλής.

Επίσης βρέθηκε σύσσωμο το Δ.Σ. της Αναγέννησης Καλοχωρίου με πρωτεργάτη τον πρόεδρο κ. Γιάννη Σαμπάνη, καθώς και τον προπονητή κ. Αποστόλη Έξαρχο. Παρευρέθησαν και οι Ακαδημίες της Αναγέννησης Καλοχωρίου με τον προπονητή τους κ. Ιωάννη Δεσπόπουλο. Τίμησε και την βραδιά ο προπονητής για πολλά χρόνια στην ομάδα της Αναγέννησης Καλοχωρίου κ. Ιωάννης Μπαλοδήμος. Ο πατήρ Βασίλειος έκανε το εθιμοτυπικό, ευλόγησε την πίτα και ευχήθηκε στην ομάδα καλή χρονιά με υγεία και σε όσους είναι δίπλα της.

Το γεύμα ήταν πλούσιο, τα φλουριά ήταν δύο και οι νικητές πήραν από ένα όμορφο δώρο που ήταν η εικόνα της Παναγίας με τον Χριστό. Η βραδιά ήταν πολύ όμορφη και τα συγχαρητήρια πολλά από τους παρευρισκόμενους για την δύσκολη προσπάθεια που έκαναν όλοι οι άνθρωποι εκεί την φετινή χρονιά για να υπάρχει η ομάδα στο Καλοχώρι αφού η Αναγέννηση έχει την δική της ιστορία.

Το athleticlarissa ήταν εκεί και σας μεταφέρει εικόνες από την βραδιά…