Βαθμολογία

«Έχουμε οικονομικά προβλήματα αλλά αντέχουμε»

Για το ματς που ακολουθεί με τον Άρη μίλησε, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Βαζάκας. Σίγουρος για την παραμονή της Αναγέννησης Καρδίτσας δήλωσε ο Γιώργος Βαζάκας, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ARENA FM 89.4, ενώ χαρακτήρισε ως φαβορί για άνοδο τον Άρη. Αναλυτικά:

«Από τα οκτώ παιχνίδια εκτός έδρας, είχαμε δύο ισοπαλίες με Πανσερραϊκό και Τρίκαλα και δύο ήττες στην Κρήτη, από Εργοτέλη και Κισσαμικό, με ανύπαρκτα πέναλτι. Τα πιο πολλά παιχνίδια τα χάσαμε από ατομικά λάθη, που δείχνει ότι τα πιο πολλά παιδιά δεν είχαν εμπειρία στη Β’ Εθνική, λίγοι μόνο παίκτες, με τον τρόπο που στήθηκε η ομάδα θα την πλήρωνε το ρόστερ το νεανικό, η ομάδα με το χρόνο όμως θα δουλεύει για μας και θα πετύχουμε το στόχο που είναι η σωτηρία».

-Οι παίκτες το συζητούν που θα αγωνιστούν στο Χαριλάου;

«Για πολλούς θα είναι πρώτη φορά, μια εμπειρία πρωτόγνωρη, πρώτη φορά με ιστορική ομάδα που έχει τόσο μεγάλο όνομα, είναι μία εμπιερία που δεν έχουν να χάσουν μόνο να κερδίσουν».

-Κλείνει ο πρώτος γύρος, έχουμε μία εικόνα για την κούρσα ανόδου:

«Όπως είναι η βαθμολογία αυτή είναι και η αγωνιστική παρουσία, δίκαια πρώτος είναι ο Άρης, είναι το φαβορί της ανόδου με αυτά που βλέπω. Με την Παναχαϊκή βγάλαμε ίσως το χειρότερο μας εαυτό, ξέρω την ομάδα μου και πίστευα ότι θα το γυρίσουμε αλλά αργήσαμε, προσπαθήσαμε όμως. Η Παναχαϊκή δε νομίζω ότι είναι στην αξία του Άρη, μπράβο όμως για την εικόνα της και ο ΟΦΗ παρά τα προβλήματα, οικονομικά και διοικητικά, δεν ξέρω αν τα ξεπέρασαν , έχει πάντως δυναμική η ομάδα, τώρα είναι γεμάτος στο ρόστερ είναι τώρα πανέτοιμος. Για τέταρτη-πέμπτη θέση, ο Κισσαμικός θα είναι η ομάδα που θα λέμε έκπληξη αλλά όχι για κάτι παραπάνω. Απογοήτευση ήταν τα Τρίκαλα, που έκαναν πολλές μεταγραφές αλλά η ομάδα δεν μπόρεσε να πάρει αυτό που ήθελε να διεκδικήσει κάτι καλύτερο».

Για τη μάχη της παραμονής, μία δυο ομάδες θα μπορέσουν να ανακάμψουν από κάτω, είναι μεγάλη η διαφορά, ο Πανσερραϊκός που ενισχύθηκε πολύ θα διεκδικήσει τη σωτηρία, έμεινε πίσω».

-Για το ότι πολλές ομάδες έχουν οικονομικά προβλήματα:

«Η Φούτμπολ Λιγκ είναι μία παραμελημένη κατηγορία κι εμείς έχουμε οικονομικά προβλήματα αλλά αντέχουμε, με νέα παιδιά τελικά ευλογία γιατί αν η ομάδα είχε παίκτες με υψηλά συμβόλαια δε θα άντεχε, τώρα αντέχουμε προσπαθούμε και θα πετύχουμε 100% τη σωτηρία. Το καλοκαίρι πιστεύω θα είναι υγιής η Αναγέννηση».

Για τον Άρη:

«Ο Άρης φέτος έχει διοικητική ηρεμία, πληρώνονται κανονικά όλοι, είναι συνεπής η διοίκηση, έχει εμπειρία. Πέρσι έχασε το πρωτάθλημα από μικρές ομάδες…το περσινό υλικό ήταν πιο φανταχτερό φέτος, είναι πιο ουσιαστικό. Θεωρώ ότι θα βγει, πρέπει να είναι προσεχτικός μέχρι το τέλος γιατί είναι μικρή η διαφορά αλλά έχει σταθερή ομάδα, έχει πλέον βάλει τις βάσεις. Ο Άρης πρέπει και του χρόνου να μην αλλάξει όλο το υλικό, πάνω σ’ αυτό και με ενίσχυση θα κάνει μία αξιόλογη πορεία. Ο Άρης είναι η πιο μεγάλη ομάδα της κατηγορίας και από τις πιο μεγάλες στην Ελλάδα».