Βαθμολογία

«Χρέος μας να παλέψουμε μέχρι τέλους»

Ο ποδοσφαιριστής του Διγενή Νεοχωρίου, Δημήτρης Αετόπουλος, μίλησε για τη φετινή χρονιά, αλλά και τη δύσκολη συνέχεια στο πρωτάθλημα. Αναλυτικά όσα είπε στην «ΕΡΕΥΝΑ»:

Για τη νίκη στο Μαρτίνο και για το επόμενο ματς με την Ιτέα:

«Το περασμένο παιχνίδι ήταν σε μια δύσκολη έδρα όπου η αντίπαλη ομάδα ήθελε τη νίκη όπως και εμείς. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ μόλις στο 3′ λεπτό αλλά καταφέραμε αντιδράσαμε και ανατρέψαμε το σκορ φεύγοντας νικητές από το Μαρτίνο.
Η επόμενη αγωνιστική μας βρίσκει αντιμέτωπους με την ομάδα της Ιτέας η οποία είναι πολύ καλή όπως είδαμε και στο πρώτο γύρο αλλά και απ’ την βαθμολογική της συγκομιδή έως τώρα, παρόλα αυτά εμείς κοιτάζουμε τη δική μας ομάδα και το πώς θα μπορέσουμε να είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για μια έναν ακόμη «τελικό». Πιστεύω η έκβαση του αγώνα θα κριθεί στη λεπτομέρεια, στη διάθεσή και στις προσωπικές μονομαχίες».

Για την προσπάθεια που γίνεται:

«Από τη στιγμή που ήρθα στην ομάδα τον Οκτώβριο είδα ένα καλό και οικογενειακό κλίμα, οργάνωση και όρεξη από τη διοίκηση η οποία είναι πάντα δίπλα μας σε ότι χρειαστούμε ακόμη και στις προπονήσεις κάτι που είναι σημαντικό δείχνει ενδιαφέρον και υγεία για το σωματείο. Εμείς από την πλευρά μας σαν ποδοσφαιριστές είναι χρέος μας να παλέψουμε μέχρι το τέλος για το καλύτερο του Διγενή και σε αυτή τη προσπάθεια θέλουμε το κόσμο δίπλα μας».

Για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Σαρακατσάνο και τι άλλαξε:

«Για τον Αχιλλέα δεν χρειάζονται και πολλές συστάσεις όλοι γνωρίζουμε ποιος είναι, τι έχει καταφέρει μέχρι σήμερα και είναι μεγάλη μου χαρά να αγωνίζομαι δίπλα του όπως και τον υπολοίπων παιδιών. Με τη αποχώρηση του κ.Μπρισίμη,ο οποίος παρεμπιπτόντως είναι ένας πολύ σοβαρός, καλός και οργανωτικός άνθρωπος έχοντας προσφέρει στην ομάδα, του ανατέθηκε ο ρόλος και του προπονητή.
Αν και για πρώτη φορά από αυτή τη θέση ,έχει τη νοοτροπία επαγγελματία την εμπειρία και τη φιλοσοφία του δείχνει πως ανταποκρίνεται με το καλύτερο τρόπο και πιστεύω πως έχει τα φόντα για να εξελιχθεί περαιτέρω πάνω στην προπονητική στο μέλλον. Προσπαθούμε να δουλεύουμε στις προπονήσεις όσο καλύτερα γίνεται με όρεξη και πάθος, να ελαττώσουμε τα λάθη μας, να πιστεύουμε στους εαυτούς μας όταν κανείς δε πιστεύει σε μας, να βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στο τέλος θα δούμε τι καταφέραμε.
Το σημαντικό είναι ότι έχουμε γίνει μια παρέα και αγωνίζεται ο ένας για τον άλλον και εδώ θα ήθελα να ευχηθώ περαστικά στους συμπαίκτες μου οι οποίοι τραυματίστηκαν».

Για τις διαφορές της περσινής με την φετινή Γ΄Εθνική:

«Το πρωτάθλημα της Γ ΄Εθνικής και φέτος είναι ανταγωνιστικό και πιο ιδιαίτερο απ’ το περσινό καθώς οι μισές ομάδες υποβιβάζονται άρα πρέπει να κάνεις πρωταθλητισμό προκειμένου να παλέψεις για τη σωτηρία. Υπάρχουν δυνατές και ιστορικές ομάδες με έμπειρους παίκτες και όπως βλέπουμε τη διαφορά την κάνει η ομάδα του ΝΠΣ Βόλου. Πιστεύω μέχρι το τέλος θα δοθεί μάχη για το ποιες ομάδες θα παραμείνουνε στην κατηγορία».