Βαθμολογία

Εντός Ηρακλής, Οικονόμος, ντέρμπι παραμονής στη Φαλάνη

Στην 21η αγωνιστική έχει φτάσει αισίως το πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΛ DeTox σε κρίσιμη για την συνέχεια αγωνιστική τόσο στη κορυφή όσο και στην ουρά.

Μια αγωνιστική η οποία βρίσκει τους Ηρακλή Λάρισας και Οικονόμο Τσαριτσάνης να αγωνίζονται εντός έδρας, ενώ στη Φαλάνη υπάρχει σημαντικό παιχνίδι στη μάχη της παραμονής.

Ο Ηρακλής Λάρισας που έχει 44 βαθμούς αντιμετωπίζει την ουραγό Αστραπή Νέας Πολιτείας που έχει μόλις πέντε βαθμούς και δεν προλαβαίνει το τρένο της παραμονής. Εξυπακούεται ότι για την ομάδα του Γιάννη Τσακμακίδη δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης και της διατήρησης στη κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Ο δεύτερος της βαθμολογίας Οικονόμος Τσαριτσάνης που έχει 43 βαθμούς δίνει δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι καθώς αντιμετωπίζει τον τρίτο της βαθμολογίας και πάντα επικίνδυνο Σμόλικα Φαλάνης που έχει συγκομιδή 38 πόντων. Η ομάδα του Κώστα Κατσάρα, που έχει και ένα παιχνίδι λιγότερο, θέλει τη νίκη, ενώ ο Σμόλικας θα επιδιώξει να φύγει από την περιοχή της Ελασσόνας με ένα θετικό αποτέλεσμα.

Όσον αφορά την ουρά της βαθμολογίας εκεί γίνεται μάχη αρκετών ομάδων εκεί όπου την αγωνιστική αυτή ξεχωρίζει το παιχνίδι στη Φαλάνη ανάμεσα στο Φαλανιακό και τον Τύρναβο, με τον προπονητή του συλλόγου της Φαλάνης Τάσου Μπεριτζά να αντιμετωπίζει την πρώην ομάδα του. Οι δυο ομάδες έχουν από 20 βαθμούς και σίγουρα ο νικητής, αν υπάρξει, θα μπορεί να αισθάνεται καλύτερα στη μάχη για την παραμονή.

Ενδιαφέρον όμως παρουσιάζουν, επίσης για την ουρά, το παιχνίδι στο Βλαχογιάννι ανάμεσα στην τοπική Δόξα που έχει 15 βαθμούς και τα Βούναινα που έχουν 22 πόντους, όπως και το παιχνίδι στο Δαμάσι ανάμεσα στον Δαμασιακό των 25 βαθμών και της Δήμητρας Γιάννουλης των 23. Παιχνίδια στα οποία και οι τέσσερις ομάδες θέλουν να φτάσουν σε νίκες στη μάχη που δίνουν για την παραμονή τους στην κατηγορία. Αναλυτικά το πρόγραμμα των αναμετρήσεων της 21ης αγωνιστικής της Α' ΕΠΣΛ DeTox:

Σάββατο 17 Φεβρουαρίου

15:15

Φαλανιακός - Τύρναβος 2005

Δωτιέας Αγιάς - ΠΟ Ελασσόνας

Λάρισα 2012 - Αετός Αμυγδαλέας

Δόξα Βλαχογιαννίου - ΑΕ Βουναίνων

Ηρακλής Λάρισας - Αστραπή Ν. Πολιτείας

Δαμασιακός - Δήμητρα Γιάννουλης

Οικονόμος Τσαριτσάνης - Σμόλικας Φαλάνης

Κίσσαβος Συκουρίου - Δόξα Αργυροπουλίου

και η μέχρι στιγμής βαθμολογία:

1. Ηρακλής Λάρισας 44

2. Οικονόμος Τσαριτσάνης 43*

3. Σμόλικας Φαλάνης 38

4. Δόξα Αργυροπουλίου 34

5. Κίσσαβος Συκουρίου 33

6. ΠΟ Ελασσόνας 33

7. Αετός Αμυγδαλέας 31

8. Λάρισα 2012 28

9. Δωτιέας Αγιάς 27

10. Δαμασιακός 25

11. Δήμητρα Γιάννουλης 23

12. Βούναινα 22

13. Τύρναβος 2005 20

14. Φαλανιακός 20

15. Δόξα Βλαχογιαννίου 15

16. Αστραπή Νέας Πολιτείας 5*

* Αστραπή Νέας Πολιτείας και Οικονόμος Τσαριτσάνης έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο