Βαθμολογία

Όλα τα βλέμματα στο Μακρυχώρι, δύσκολο ματς ο Αμπελωνιακός

Συνέχεια στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΛ το προσεχές Σάββατο (17/2) με την διεξαγωγή των αναμετρήσεων της 21ης αγωνιστικής με την οποία μπαίνουμε στο τελευταίο 1/3.

Μια αγωνιστική στην οποία όλα τα βλέμματα στρέφονται στο μεγάλο ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στον Αετό Μακρυχωρίου και το Κιλελέρ, ενώ πονηρό και δύσκολο παιχνίδι δίνει και ο Αμπελωνιακός.

Στο Μακρυχώρι ο πρωτοπόρος Αετός που έχει 48 βαθμούς φιλοξενεί το Κιλελέρ που έχει 46 σε ένα παιχνίδι κρίσιμο για την συνέχεια του πρωταθλήματος και τη μάχη της ανόδου. Από την μια η ομάδα του Δημήτρη Τσέτσιλα που θέλει τη νίκη προκειμένου να βρεθεί στο +5 και να έχει το πάνω χέρι στη μάχη της απευθείας ανόδου στην Α' κατηγορία και από την άλλη το Κιλελέρ του Δημήτρη Δανιλούλη που θα επιδιώξει να βάλει "φωτιά" στη κορυφή με μια νίκη που θα σημαίνει τόσο την επιστροφή στην κορυφή, όσο και το πλεονέκτημα με το Μακρυχώρι σε περίπτωση ισοβαθμίας.

Ένα δύσκολο παιχνίδι δίνει και ο Αμπελωνιακός (45β.), ο τρίτος δηλαδή της ...παρέας που διεκδικεί την απευθείας άνοδο και ο οποίος αντιμετωπίζει το Ελευθεραί των επτά σερί νικών και των 36 βαθμών. Η ομάδα του Γιάννη Αλεξούλη θα προσπαθήσει να βάλει τέλος στο σερί νικών της ομάδας του Μάκη Αλεξούδη και να εκμεταλλευτεί το αποτέλεσμα του ντέρμπι στο Μακρυχώρι προκειμένου να δει που θα βρίσκεται με το τέλος της αγωνιστικής. Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι οι δυο από τις επτά νίκες του Ελευθεραί ήταν κόντρα σε Μακρυχώρι (εντός) και Κιλελέρ (εκτός). Αναλυτικά το πρόγραμμα των αναμετρήσεων της 21ης αγωνιστικής της Α1 ΕΠΣΛ:

Σάββατο 17 Φεβρουαρίου

15:15

Νεάπολη Λάρισας - Αστέρας Τυρνάβου 2010 3-0 (α.α.)

Ακαδημία Τυρνάβου - Αναγέννηση Καλοχωρίου

Ένωσις Μελίας - Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων

Αμπελωνιακός - ΑΟ Ελευθερών

ΑΟ Μαυροβουνίου - Ολυμπιακός Αμπελιάς

Αετός Μακρυχωρίου - ΑΕ Κιλελέρ

Φιλοκτήτης Μελιβοίας - Όλυμπος Γόννων

Αστήρ Μελισσοχωρίου - ΑΟ Αμπελοκήπων

και η μέχρι στιγμής βαθμολογία:

1. Αετός Μακρυχωρίου 48

2. ΑΕ Κιλελέρ 46

3. Αμπελωνιακός 45

4. Ακαδημία Τυρνάβου 39

5. Μαυροβούνι 36

6. Ελευθεραί 36

7. Ολυμπιακός Αμπελιάς 35

8. Αστήρ Μελισσοχωρίου 33

9. Νεάπολη 30

10. Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων 25

11. Όλυμπος Γόννων 23

12. Φιλοκτήτης Μελιβοίας 21

13. Αμπελόκηποι 19

14. Ένωση Μελίας 10

15. Αναγέννηση Καλοχωρίου 9

16. Αστέρας Τυρνάβου -*

* Ο Αστέρας Τυρνάβου έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα