Βαθμολογία

Ισοπαλία για την ΑΕΚ, 1-1 με την Ντιναμό

Η ΑΕΚ ήρθε ισόπαλη με τη Ντιναμό και πλέον η πρόκριση θα κριθεί στο Κίεβο, όπου οι Ουκρανοί έχουν προβάδισμα λόγω έδρας και του τέρματος που σημείωσαν στο ΟΑΚΑ.

Η ΑΕΚ μπήκε με διάθεση να πιέσει από τον άξονα τη Ντιναμό, όταν βρήκε δύσκολα όμως να υπερκεράσει τον Χατσερίντη με τον Καντάρ άρχισε να μοιράζει μπαλιές στα άκρα. Κάπως έτσι σημειώθηκαν οι δύο πρώτες ευκαιρίες με στον Γκάλο, στο 8' και τον Λιβάγια δέκα λεπτά αργότερα, να αποτυχαίνουν να νικήσουν τον Μπόικο. Οι Ουκρανοί έβγαιναν γρήγορα στην κόντρα και αφού προειδοποίησαν στο 16' με τον Μπουγιάλσκι χτύπησαν στο 19', με τον Τσιγκάνοφ να ανοίγει το σκορ.

Στο δεύτερο μέρος η Ένωση έκλεισε τη Ντιναμό στο μισό γήπεδο και πίεσε για την ισοφάριση. Δεν τα κατάφερε στο 57' με τον Λάζαρο που σούταρε πάνω από το οριζόντιο, ενώ στο 72' η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γκάλο αποκρούστηκε από τον Μπόικο, ενώ η μπάλα βρήκε στο αριστερο δοκάρι. Ο τελευταίος έκανε άλλη μία καίρια επέμβαση στο 75' σε σουτ του Λιβάγια μέσα στην περιοχή, ένα λεπτό αργότερα όμως στάθηκε τυχερός στη φαλτσαριστή εκτέλεση φάουλ του Χριστοδουλόπουλου. Στο 80' ήρθε η ισοφάριση από την ΑΕΚ με την κεφαλιά του Αϊντάρεβιτς που μόλις είχε μπει στο παιχνίδι.

ΑΕΚ (Χιμένεθ): Μπάρκας, Γκάλο, Βράνιες, Λαμπρόπουλος, Μπακάκης, Σιμόες Γαλανόπουλος (79' Αϊντάρεβιτς), Μπακασέτας, Κλωναρίδης (52' Χριστοδουλόπουλος), Λιβάγια, Γιακουμάκης (58' Αραούχο).

Ντιναμό Κιέβου (Χάτσκεβιτς): Μπόικο, Κεντζιόρα, Μόροζουκ, Καντάρ, Χατσερίντη, Μπουγιάλσκι, Σεπελίεφ, Γκονζάλες, Τσιγκάνοφ, Γκαρμάς (77' Μπεσέντιν), Μοράες (90' Σαπαρένκο).