Βαθμολογία

Δεν έγινε δεκτή η παραίτηση Ιωσηφίδη στη Δράμα

Μπορεί να υπέβαλλε την παραίτησή του από το πόστο του τεχνικού διευθυντή της Δόξας Δράμας ο Νίκος Ιωσηφίδης, ωστόσο η παραίτηση αυτή δεν έγινε δεκτή από τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ Γιάννη Μπύρο.

Ο κ. Ιωσηφίδης με επιστολή του είχε θέσει την παραίτησή του από την θέση που κατείχε, ωστόσο με δήλωση του ο κ. Μπύρος ανέφερε ότι δεν την κάνει δεκτή τονίζοντας μάλιστα ότι ο Ιωσηφίδης είναι ότι πιο έντιμο υπάρχει στην μακεδονική ΠΑΕ.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Μπύρου:

Έλαβα σήμερα το πρωί την επιστολή παραίτησης του στενού μου συνεργάτη, αντιπροέδρου και τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ Δόξας Δράμας, Νίκου Ιωσηφίδη, στην οποία επικαλείται λόγους ευθιξίας. Ωστόσο, δεν την έκανα αποδεκτή.
Θέλω να δηλώσω δημόσια ότι ο Νίκος Ιωσηφίδης είναι η κολώνα, το στήριγμα μου και ότι πιο έντιμο υπάρχει στην ΠΑΕ.

Από την αρχή της χρονιάς του ανέθεσα να κτίσει μια ομάδα, αναλαμβάνοντας να τρέξει τα πάντα. Θέματα οργανωτικά, διοικητικά αγωνιστικά και το φάκελο αδειοδότησης. Σίγουρα έχουν γίνει κάποια λάθη στο σχεδιασμό, τα οποία μέχρι ένα σημείο είναι αναμενόμενα.

Έχουμε μια ομάδα πεντακάθαρη και άψογα οργανωμένη. Απόφαση μου είναι ότι η Δόξα θα τελειώσει φέτος τη σεζόν με το Νίκο Ιωσηφίδη και εφόσον παραμείνω, θα ξεκινήσει και πάλι με αυτόν!

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Δόξα Δράμας

Γιάννης Μπύρος