Βαθμολογία

ΠΑΕ Λαμία: «Μόνο οι κάτοχοι διαρκείας με ΠΑΟΚ»

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση της ομάδας της Λαμίας η οποία ενημερώνει το φίλαθλο κοινό αναφορικά με τα εισιτήρια της σαββατιάτικης (17/2 19:30) αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ στο ΔΑΚ της πόλης για την 22η αγωνιστική της Super League.

Στην ανακοίνωση της η Λαμία αναφέρει πως δεν θα εκδοθούν εισιτήρια για το παιχνίδι, αλλά δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο θα έχουν οι κάτοχοι διαρκείας και μόνο αυτοί, όπως επίσης και οι διαπιστευμένοι αξιωματούχοι του αγώνα και οι κάτοχοι προσκλήσεων.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της Λαμίας:

«Η ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ ανακοινώνει πως δεν θα προχωρήσει στην έκδοση εισιτηρίων για τον αγώνα του Σαββάτου 17/2/2018 μεταξύ της ομάδας μας και του ΠΑΟΚ. Δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο θα έχουν μόνο οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας, οι διαπιστευμένοι αξιωματούχοι του αγώνα και οι κάτοχοι προσκλήσεων, βάσει των συμβάσεων της ομάδας (Super League, χορηγοί κλπ).

Ζητούμε την κατανόηση των φιλάθλων μας αλλά και των φιλάθλων του ΠΑΟΚ, καθως για μας προέχει η προστασία των δύο ομάδων, του γηπέδου της πόλης μας καθώς και των στόχων μας που δεν μπορούν να τεθούν υπό κανέναν κίνδυνο στη συγκυρία αυτή. Παρακαλούμε την Αστυνομική Διεύθυνση να μεριμνήσει ώστε κανείς εκτός των κατόχων διαρκείας και προσκλήσεων (που πρέπει οπωσδήποτε να φέρουν μαζί τους ένα έγγραφο ταυτοπροσωπίας – ταυτότητα-διαβατήριο) να μην έχει πρόσβαση στο γήπεδο.

Ευχαριστούμε τον φίλαθλο κόσμο για την κατανόηση».