Βαθμολογία

Συνεχίζει την προετοιμασία για Λάρισα ο Παναθηναϊκός

Την προετοιμασία του για το παιχνίδι στη Λάρισα κόντρα στην ΑΕΛ την Καθαρά Δευτέρα (19/2 19:30) για την 22η αγωνιστική της Super League, συνεχίζει ο Παναθηναϊκός.

Οι "πράσινοι" προπονούνται καθημερινά στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ομάδας στο Κορωπί όπου εκτός πλάνων για την Λάρισα είναι οι τιμωρημένοι Κουρμπέλης, Άλτμαν με τον πρώτο να είναι ούτως ή άλλως εκτός γιατί είναι και τραυματίας, ενώ τραυματίας είναι και ο Λουτσιάνο με τους δυο παίκτες να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα.

Το ευχάριστο για τον Μαρίνο Ουζουνίδη είναι ότι έχει πλέον στην διάθεση του και τον Άντονι Μουνιέ καθώς ο Γάλλος έχει επανέλθει στις προπονήσεις και αναμένεται να είναι στην αποστολή για την θεσσαλική πρωτεύουσα, όμως πολύ δύσκολα θα είναι στη βασική ενδεκάδα. Ίσως χρησιμοποιηθεί από τον Εβρίτη τεχνικό στη διάρκεια του αγώνα προκειμένου να μπει σε κλίμα αγώνα, ανάλογα βέβαια και με την εξέλιξη της αναμέτρησης.

Όσον αφορά τα της ενδεκάδας ο τεχνικός του Παναθηναϊκού αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με 3-5-2 όπου με τα μέχρι τώρα δεδομένα είναι γνωστά και τα πρόσωπα αυτής. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Βλαχοδήμος με τον Γιόχανσον στα δεξιά και τον Ινσούα αριστερά, με τους Οικονόμου, Κολοβέτσιο και Αυλωνίτη να αποτελούν την τριάδα των κεντρικών αμυντικών. Τζανδάρης, Κάτσε και Λουντ θα είναι η τριάδα στο κέντρο, ενώ το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Μυστακίδης, Δώνης.