Βαθμολογία

Σπουδαίες αναμετρήσεις στο Europa League

Μετά το Champions League και τα τέσσερα πρώτα ματς σειρά παίρνει σήμερα (15/2) το Europa League με τα πρώτα παιχνίδια της φάσης των "32" του θεσμού.

Μπορεί την μεγάλη αίγλη να την έχει το ...σεντόνι της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, ωστόσο και ο δεύτερος τη τάξει ευρωπαϊκός θεσμός περιέχει σπουδαίες ομάδες και μεγάλα παιχνίδια.

Η πρωτοπόρος στην Ιταλία Νάπολι υποδέχεται την ανερχόμενη δύναμη της Γερμανίας τη Λειψία, ενώ σε ένα άλλο ζευγάρι με ομάδες από την ίδια χώρα η Ντόρτμουντ υποδέχεται την Αταλάντα. Ενδιαφέρον και στο παιχνίδι της Λιόν με την Βιγιαρεάλ, εκεί που οι Γάλλοι θέλουν να πάνε ως το τέλος της διαδρομής καθώς ο τελικός είναι στο γήπεδο τους.

Να μην πέσει θύμα της "σταχτοπούτας" της διοργάνωσης Έστερσουντ θα θελήσει η Άρσεναλ που θέλει να κάνει το πρώτο βήμα με μια νίκη στη Σουηδία, όπως βήμα πρόκρισης θέλει να κάνει και η Μίλαν κόντρα στην Λουντογκόρετς στη Βουλγαρία. Τέλος η Ατλέτικο Μαδρίτης αντιμετωπίζει στην Κοπεγχάγη την ομώνυμη ομάδα, του πρώην αρχηγού του Παναθηναϊκού Κάρλος Ζέκα.

Αναλυτικά οι αναμετρήσεις:

18:00

Αστάνα - Σπόρτινγκ Λισαβόνας

20:00

Ντόρτμουντ - Αταλάντα

Νις - Λοκομοτίβ Μόσχας

Σπαρτάκ Μόσχας - Μπιλμπάο

Σοσιεδάδ - Σάλτσμπουργκ

Λουντογκόρετς - Μίλαν

Έστερσουντ - Άρσεναλ

Μαρσέιγ - Μπράγκα

22:05

Κοπεγχάγη - Ατλέτικο Μαδρίτης

ΑΕΚ - Ντινάμο Κιέβου

Σέλτικ - Ζενίτ

Νάπολι - Λειψία

Λιόν - Βιγιαρεάλ

Παρτίζαν - Βικτόρια Πλζεν

Στεάουα - Λάτσιο